Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Komurasaki aslında Toki. Momo'nun kız kardeşi de O-Toko'nun ta kendisi. Tanınmaması için Toki ona kendi adına yakın bir isim vermiş. Toki=Toko bunlar tesadüf olamaz.

Toki bunları 20 yıl sonraya gönderirken kendilerini de bir kaç yıl daha erken geleceğe yolladı. Bütün amaç oğlu ve uşakları gelene kadar gizlice bilgi toplamak ve Kurozumi Orochi'yi indirmenin bir yolunu bulmak. Momo'yu ve diğerlerini gördüğü anda ben senin annenim diyerek kimliğini açıklayacak
Fikir tuttu ama karakter tutmadı.
 
Raftel, doğu mavide.

Şimdilik şurada dursun, üşenmezsem ve zaman bulursam kısa bir teori olarak da yazarım. Koca imparator Shanks boşa gezmiyor oralarda.
 
Law meyve gücünü kullanarak Kaido'yu ölümlü yapar Luffy Kaidoya tek atar denize düşürür Kaido ölür Law da meftah

Zaman atlaması yaşanacak Luffy G5 + meyvesini uyandırmayı başaracak

Karasakal korsanlar kralı ünvanını alacak

Shanks siyasi olaylar içinde olduğu ortaya çıkacak boş tahta oturan kişi Luffy nin ölümünü isteyecek görev 5 kadim tarafından Shanks'e verilecek ama Luffy öldürülmeyecek şapkayıda ver pılını pırtını topla evine git sesini çıkarmadan otur diyecek Shanks.Kızıl saç korsanlarıyla sürtüşme olacak (savaş değil)

Karasakal Shanksı ya öldürecek yada sağ kolunu da koparacak.Ben kol gider diyorum.

İmpel Down da mahkumların saklandığı duvarları açma olayını da Devrimcilerden Batı Ordusunun Kumandanı Morley yapmıştır.Trans olması da Ivankov'dan kaynaklıdır.Tek aklıma takılan ordan tek olarak nasıl kaçmış bu camış.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık