Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Yan karakterlerin hepsi neredeyse. Spesifik kişiler hariç çok benziyorlar ya. Özellikle kadınlar. Bana mı öyle geliyor anlamadım. Ama şu seride ismini hatırlayabildiğim kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. İlla birileri ile karıştırıyorum.
Başlangıç bölümlerini diyorsan son bölümlere de bakıp karşılaştır. İleride yüz çizimleri daha netleşiyor.
 
evet ben de karıştırıyorum.

şu yanında beyaz pet/oyuncak gezdiren kız ile elaine aşırı benziyor.

rak'ın yeni takımındaki maskeli eleman, phonsekal drak ve beta. bu üçü hemen hemen aynı.

son bölümdeki gözünde damla dövmesi olan herif de lero-ro'nun saçını boyatmış hali.
 
Yeni gelen yesil kopek ile mor kopek kimler?? Bolumleri ozet yapacak bi babayigit araniyor
Ortalık son bölümle beraber serinin ilk yarısındaki kimin eli kimin cebinde belli değil durumunu çağrıştırdı. Ki FUG'ın iç işlerine girdiğimizden beklememiz gerekirdi böyle bir şeyi muhtemelen :D

İlk olarak Yamanın 3. adamı Canzon, 2. adam Gado'nun oğlu Dang Dang'i kendine ait bir tesise kapatmış. Ama aslında Yama'ya ihanet ettiği yokmuş; Gençlerin kendilerini kanıtladığı ve yüksek rütbelilerin hiyerarşiyi korumak için katıldığı 3 Diş Festivalinde kendi kızının öne çıkmasını istiyormuş sadece.

Bu 3 Festivali de şu anki nesillerce Yama'nın antik bir canavarı yenmesinin yıldönümü olarak biliniyor. Amma velakin aslında o antik canavar Yama'nın ağabeyiymiş ve Yama onu yendiği için sürünün lideri olmuş.

FUG'daki bir Yaşlı ( Avcıları Generaller, Yaşlıları Bakanlar gibi görmek gerekiyor zannımca) Yama'yı koltuğundan etmek için harekete geçmiş yakın bir zamanda. Yama'nın küçük kardeşi Paul'u sezon başında gördüğümüz kıza bir pet vererek içeri sokmuş. Temsilcinin kendisi veya kutunun içindeki biri de sürüden dışlanmış o morlu seviyeci, O da Yama'dan intikam almak istediğinden karışıklık yaratsın diye gönderilmiş. Bu esnada Yama'nın küçük kardeşi büyüğü serbest bırakacak sanırım.

Son bölümdeyse çarpıcı bir gelişme daha yaşandı: Dang Dang aslında Gado'nun oğlu değilmiş ve Gado Yama'dan ayrılacağını duyuruyor. Burada da iki temel ihtimal var, o da komplonun bir parçası veya kan nakliyle Dang Dang'i yaratmaktı amacı ve bunu başardığı için artık kalması için bir sebep yok. Sürünün 8.si Jordan ağaç gücü kullanabiliyor ve bitki kontrol gücü, ateş ve toprak gibi Orijnal Antiğin elemenleri arasındaydı. Yani Jordan'a o gücün bir parçası eklendiği gibi Dang Dang'de de bunun daha iyi bir versiyonu veya bir prensesten alınma kan falan bile olabilir. Yama'nın sağ kolu basit bir şey için uğraşmamıştır.

Bir de Canzon'un tesisindeki önemsiz bir görevli olan o kızın Yama'nın ana gemisine gitmesi pek muhtemel bir şey değil ama Yaşlı bunu öngörüp 3. Kardeş Paul'u içeri soktuğuna göre kendisi bir Rehber veya yetkin bir rehberle beraber çalışıyor demektir.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık