Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Koby vs. Crocodile

Hangisi Yener


  • Kullanılan toplam oy
    180
  • Bu anket kapanacak: .
Coby'nin amiral olduğunu bir zaman atlaması yaşanmazsa göremeyiz. Son savaşta bile Coby Croco'yu geçemez belki. Bu tarz potansiyelli karakterlerin iki yıl sonraki güç seviyesi Yk2-Yk3 olmalı. Son savaşa doğru Croco bu seviyelerde çıkacaktır. Coby de çok güçlenecektir ama amiral seviyesi öyle kolay iş değil. Lütfü ve Zoro bile o seviyeye daha bu arc sonu gelecekler.
 
Coby Rear Admiral seviyesine çıksın, armamentte yetkinleşsin, o zaman alabilir. Gözleme yatkınlığı olduğu için armamentte şimdilik ileri seviyede beklemiyorum. Amiral olacak çocuk bu ama biraz daha zamanı var. Yeterince dikkatli olmazsa Coroco kurutup kürdan yapar bunu.
 
Arkadaşlar crocoyu biliyoruz savaştan önceki halini ama cobyi şuan net bilmiyoruz farazi konuşuyorum bence coby alır gözlem hakisi kadar silahlanma hakisi de gelişmiştir ve crocoya kan kusturur.
 
Coby'nin son halini görünce kararsız kaldım. Croco'yu yener mi emin değilim ama rahat yenileceğini düşünmüyorum. Gördüklerimize bakarak Croco yener derdim aslında ama Oda Croco'yu yendiğini çizerse çok da hayıflanmam.
 
Hancock'u indirsin diye yollandıysa Croco'yu hayli hayli alır herhalde.Zaten denizden ıslak ıslak çıkmayı çok seviyor çıkar çıkmaz döver.:ehe:
 
Zamanında açmıştım ama Coby'e hakaret etmişim resmen.

Coby dediğimiz kişi serinin en önemli karakterlerinden birisi. Kahraman Garp tarafından zorlu eğitimler almış birisi ve Luffy'nin ilk yol arkadaşıydı.

Coby tek atar diyorum. Alabasta Luffy'nin dövdüğü adama tek atamama ihtimali yok reisin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık