Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çöp ? Bu mu ?


Tamam Zoro savun da boş konuşma bu kadar mangadan da mı haberin yok.Umarım trolldür ciddiysen durum vahim çünkü.Resmen adamları haklı çıkarıyorsun bu mesajlarla Zoro fanları arasına sızan hain gibisin bu kadar zarar verilmez. :(
Evet çöp. Sarhoş halde savunma bile yapmayan kaidoya vuruyor da ne oluyor :D Çizik bile yok. Arkadan gelip amirale vurdu da ne oldu hiç. Gladyusa g2 tekme attı ne oldu? Hiç. Barto bile pistol yumruğu ile gladyusa tek attı :D Luffynin g2 vuruş gücü, bartonun yumruğu kadar bile güçlü değil :D
 
Evet çöp. Sarhoş halde savunma bile yapmayan kaidoya vuruyor da ne oluyor :D Çizik bile yok. Arkadan gelip amirale vurdu da ne oldu hiç. Gladyusa g2 tekme attı ne oldu? Hiç. Barto bile pistol yumruğu ile gladyusa tek attı :D Luffynin g2 vuruş gücü, bartonun yumruğu kadar bile güçlü değil :D
Dayak atmış dövmüş olması yeterli.Böyle bir dayağı sağ kollardan aşağısı atamaz ki daha g4 var g3 ne kadar güçlü ortadayken g4 nasıl birşey iyice belli oluyor.He canım he çizik atamamış Kaido'nun gözlerini de görmüyorsun beyazlaşmış.Çok daha güçlü olsa bilincini kaydıracak zaten bu şekilde bile kafaya yiyince bilincini etkilemiş çizimlerden belli.Zayıf saldırı ejdere vurur seker böyle içe göçertme olmaz.

Bana da luffy savunduruyorsun halini gör biraz...
 
Herkes farklı düşünür sonuçta normal bence.Ama Kamazo nere Kata,Cracker,Dof nere şimdi :D
g2'ye g3'e çöp demek normal bir düşünce değil. Zoronun yaptıkları ile kıyas edersin, belki güçlü dersin ama bu yerme tamamen gereksiz oluyor.

Şey sorayım sana hazır konusu açılmış. Cracker vs Luffy, Kata haliyle 1v1'de alabilir mi sence Luffy?
 
Jacques sen ne anlatıyorsun Allah aşkına ya? Sen hakaret ve tahrikten kaç kere ban yemiş birisin, gerçi o yüzden şaşırmadım böyle şeyler yazmana. Ben kimsenin kişiliğine laf etmedim. Burada ki karakterler gerçek değil. Sanji'ye ettiğim laflara savunma yaparsın ama midem bulanıyor yada başka şeyler ile hakaret tarzı kimse konuşamaz. Konuşursa da cevabını alır. Bunun bir "MANGA" olduğunu kavrayın bence. Yani ben de mesela sinirleniyorum ama ne zaman hakaret etmişim? Gelmişsin sana göre uygun şeyler söylemedik diye şöyle böyle diyorsun. Bana göre de Sanji gibi birini savunmak ya da Zoro ile yakın görmek saçmalık ama ben bunun için sadece açıklama yapıyorum çünkü bir "MANGA" için insanlara laf atacak kadar kafayı yemiş bir yaşam yaşamıyorum. O yüzden bana da böyle davranılacak yoksa lafımı koyarım ortaya.

Sanki başka karakterler olur olmadık kişiler ile karşılaştırılmıyor. Yine çok güzel taraflı konuşmuşsun. Zoro'yu olur olmadık kimle karşılaştırmışız? Olmadık kişiler olduğunu kanıtlasana madem? Adamın gücü ne söylesene? Kaç kere yazacağım daha? Adam'ın olayı güç ve hayali olsun 2. ana karakter olması olsun tabi ki de beklenti kasacağız. Herkes yapıyor bunu. Ama herkes istediğini yapacak, Zoro'cular istediği gibi konuşamayacak, sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyorlar diye laf edilecek oldu başka isteğiniz var mı?

Her olaya kılıç sıkıştıran yok, varsa da tam tersi yapılan da var, ona da laf at o zaman? Mihawk da haki yok yeaaa, gerçekten en güçlü değil yeaaa nasıl ama?

Siz Zoro'yu olup olmadı her yerde gömmeye çalışacaksınız hem de ortada keskin bir şey yokken. Biz Sanji gibi gayet de "Karaktersizlik" olarak adlandıracak şeyler yaptığı için onu gömünce de tahrik eden kişiler olacağız bak yine güzel algı ha. Sanji'yi, Kaptanını dövdüğü halde savundular mesela bu da bana çok ters ama insanlara hakaret ettim mi? Hayır. Neden? çünkü saçma olur öyle bir şey. Bu forumda Zoro, Mihawk'a Luffy için eğildi diye neler dendi hatırlatırım. O yüzden komik olan benim tepkim değil senin bu yazdıkların bence.

Son olarak yukarıda bak kendin demişsin "Sanji'ye" laf var "Sanjici'lere" yok farkı anlamışsın aslında ama nedense neler yazmışsın ilginç. Hem ben Zoro'ya laf attılar diye değil, bize Zoro'yu savnduğumuz için laf atıyorlar diye kızdım. Ve herkesin bunu yaptığını bizim de Zoro için neden beklentiye girdiğimizi ve Zoro'nun karakterini kötü gösteren bir durumun olmadığını yazdım. Bana göre; Kaptanını döven, karı kız kovalayan bir karakter eziktir bunları Zoro yapsa neler denileceğini de gayet iyi biliyorum. O yüzden buraya gelip de insanlara oynayan bir yazı çıkıyor deme bence senin ki daha çok oyun kokuyor.
Benim yazdığım yazıdan hiç bir şey anlamamışsın belli ki bomboş yazıp çizmişsin yine. Kimse size laf anlatamıyor kimse size mantık çerçevesinde bir şey anlatamıyor ama sonu gelmez “alt yapısı oluşturulmuş” Zoro dayatmaları bitmiyor hala. Beklentinizi karakterin ederinden fersah fersah fazla tutarsanız ve bunu da pöpüler karakterleri ezerek yaparsanız yeri geldiğinde de onu seven kişileri alttan alttan laf yaparsanız tepki alırsınız ha bunu sen yapıyorsun demiyorum benim okları çevirdiğim kişi belli. Yukarıda da üzerine alınmışsın her şeyi ama milletin mide bulandırıcı diye tabir ettiği kişinin kim olduğunu sen çok iyi biliyorsun. Bu zamana kadar senin birine kırıcı şeyler söylediğini görmedim ama lafın kime ya da kimlere gittiğini sende biliyorsun.

Ekranlara oynayan yazı çıkıyor dememin sebebi sana yakıştırılmayan bir lafın olduğunu bile bile gidip üzerine alınıp yorumlaman. Neyse her konuda olduğu gibi bunda da anlaşamayacağımız için tekrardan kendimi yorma zahmetine girmeyeceğim sana beklentilerinle ve yanlı bakış açınla mutluluklar.
 
g2'ye g3'e çöp demek normal bir düşünce değil. Zoronun yaptıkları ile kıyas edersin, belki güçlü dersin ama bu yerme tamamen gereksiz oluyor.

Şey sorayım sana hazır konusu açılmış. Cracker vs Luffy, Kata haliyle 1v1'de alabilir mi sence Luffy?
Kata dövüşü sonrası Luffy kazanır bana göre.G4 süresi daha uzamış,k.hakisi ciddi artmış bir Luffy,Snakeman formu+geleceği görebilmesi sayesinde ciddi bir üstünlük sağlar diye düşünüyorum.Snakeman'in vuruş gücü Boundman kadar olmasada aralarında ciddi bir fark yok bence.Cracker'ın bisküvileri tekrar spamlamasına izin vermeden Luffy yener gibi geliyor bana.
 
Kata dövüşü sonrası Luffy kazanır bana göre.G4 süresi daha uzamış,k.hakisi ciddi artmış bir Luffy,Snakeman formu+geleceği görebilmesi ciddi üstünlük sağlar diye düşünüyorum.Snakeman'in vuruş gücü Boundman kadar olmasada aralarında ciddi bir fark yok bence.Cracker'ın bisküvileri tekrar spamlamasına izin vermeden Luffy yener gibi geliyor bana.
Yabancı yerlerde Crackeri baya ezikliyorlar da Luffynin bisküvileri yemesi ve ıslak bisküvi ile sonuçlanmış bir vs. Saçma idi. Ben de uzamış g4 süresi, gözlem ve snakeman ile Namiye ihtiyaç duymadan alabileceğini düşünüyorum.

Luffynin aynı arc içinde gösterdiği bu olay ile ben Zoro ve Sanjinin de ani güç artışı olacağı fikrindeyim. Ciddili rakipler lazım ama 1. ve 2. komutanlar çok ağır gelir gibi bizimkilere. Ciddi anlamda zorlanmaları gerek ama rakip kim olur bilemem.
 
Gerçekler acıdır gençler. Biri bana mangadan delille luffynin g2 tekme veya yumruğunun bartonun bariyer yumruğundan güçlü olduğunu göstersin :D

Gösteremezsiniz çünkü cevap aşağıda. @Aiden @Millennium Wizard @Alpamis

Bartonun tek atması :)


Luffynin g2 tekakhsdhajaksda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık