Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116
S3E8 güzel olmuş. Bam ve Yama'nın konuşması çok iyi. Ranker'ın da namı kalmadı artık herkes high ranker, upper ranker.
 
Evet, yıllar yıllar sonra Türkçe'sinde yeniden güncele geldim. En son okuduğum zamanlarda, seri Cehennem Treni'nin başlarında falandı. Şimdi biraz boş vaktim oldu, baktım bayağı da bir bölüm birikmiş; ''başlayayım,'' dedim. Sindire sindire okudum. Hatta biraz hafıza problemleri yaşadığım için serinin başından itibaren kendim için bazı önemli gördüğüm kısımları not ettim. (Eğer notları güzelce toparlayabilirsem, bir ara konusunu açıp burada paylaşmak istiyorum. Benim gibi böyle uzun serilerde unutkanlık yaşayanlar için faydalı olacaktır.) Seriyle ilgili düşüncelerimi kısaca, madde madde yazmak istiyorum:
- Seriyi baştan alınca fark ettim, çizimler bayağı bir gelişmiş. İlk zamanlar 144p ise, şimdi olmuş 480p. :p Ancak çok daha iyi olabilir tabii. Yine de idare eder.
- Baam'dan bahsedeyim. Baam benim için çok değişik bir karakter. Bazen onunla empati yapıyorum, duygularını anlıyorum, onunla beraber yaşıyorum; bazen de ondan tamamen uzaklaşıyorum. Ki, uzaklaştığım anlar çoğunlukla Rachel'le ilgili oluyor. Vur, diyorum; kır, diyorum ama yok. Adam bir şekilde affediyor, geçiştiriyor. Kız, diyorum; söv diyorum... kızıyor, sövüyor ama istediğim şekilde değil. Sanki sırf öyle görünmesi gerektiği için yapıyormuş gibi geliyor ama. Hissetmiyor gibi. Üçüncü sezondan itibaren ise bambaşka bir Baam görüyoruz. Bu Baam'ı sevip sevmediğime henüz karar veremedim. Biraz daha gözlemlemem gerekecek sanırım.
- Rachel... ben bu kadının olayını çözemedim. Baam için önemli olduğunu bildiklerinden dolayı bunu kullanıyorlar mı, yoksa Baam'dan bağımsız, başka bir önemi de var mı? Gerçi ben kendisinin kurallı mı yoksa kuralsız mı olduğunu bile çözemedim.
- Seriyi bıraktığım ve bölüm biriktirdiğim için mutluyum. Gerçi bıraktığım zaman amacım bu değildi. Tekrar başlamayı düşünmüyordum ama olsun. Özellikle şu savaş kısımlarını beklemeden okumak çok zevkliydi.
-Son olarak favori karakterlerimi yazmak istiyorum:
1) Koon Aguero Agnis: Zekası, Baam'a olan bağlılığı, duygusal yapısı falan... her şeyiyle çok sevdiğim bir karakter oldu. Gerçekten kaliteli bir karakter olduğunu düşünüyorum.
2) Jinsung Ha: Reis.
3) Yuri ''Ha'' Zahard: Kadın gibi kadın. Rehberin olayım, başımı belaya sok Yuri.:utan:
4) Androssi Zahard: Bebeğim.:utan: (Ulan Baam, ne kadar şanslı olduğun hakkında hiç fikrin yok.)
5) Urek Mazino: Jinsung kadar olmasa da, bu da reistir.
6) Koon Marco Asensio: Az gözüktü ama nedense sevdim bu karakteri. Tasarımı hoşuma gitti.
7) Hatsu: Bir kılıç ustası olmazsa olmazdı. Yine onurlu, karakterli bir kılıç ustamız var. Adamsın.
Aklıma şimdilik başka bir şey gelmedi. Henüz yeni bitirdim seriyi. Notlarımı baştan okumam lazım. Belki o zaman aklıma bir şeyler gelir. Bu arada; seriyle ilgili güzel, meşhur olmuş teoriler var mı? Varsa, bunları nereden okuyabilirim?
 
@Roronoa Zoro
Baam iyidir iyi. Tipik ana karakterlerden farklı bir yapısı var. Bu yönüyle hoşuma gidiyor. Androssi ise son zamanlarda tipik bir tsundere olmaya başladı. Düşüşte kendisi. :S
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık