Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 941: Ebisu Kasabası'nın En Çok Sevileni

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 76 50.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya aksiyon başlayacak gibi ...Hapishaneyi Big Mom basacak , idam yerini bizim Zoro Gil basar , Shutenmaru da bakura kasabasına basar . Ortalık baya karışacak belli. Big Mom in kaderi ne olacak en çok merak ettiğim o ....Pastayı zehir konmamasi ile Big Mom kurtulmustu...Burada Kaido ,Big Mom i bir şekilde öldürecek nasıl öldürecek zehirlemi yoksa başka bir şeyle mi göreceğiz.
 
Ne kadar zevksizsin Hasan. :artiz:
Toko da geçmişten gelenlerden biri çıkabilir. İkisi çocukluk arkadaşıdır, bu durum da Hiyori'nin ona neden bu kadar güvendiğini açıklar. Ayrıca Yasu'ie'nin ülke bu halde iken çocuk yapmış olması bana mantıksız geliyor.
O zaman bunlar niye sürekli gülüyor ki? Hemen adapte mi olmuşlar fakirliğe. Geçmişten gelseler, Toko'da gülme alışkanlığı olmazdı bence.

Öte yandan Gece çocuğu geri döndü demeleri de kafamı karıştırıyor. Ya Yasu ara ara geliyor ya da 20 yıl sonrasına gönderildiği için geri döndü deniyor. İlk ihtimaş daha öantıklı geliyor bana.
Senin yer değiştirme teorisi yattı hocam.:agla:
Zoro kurtaracak gibi. :)
 
Belki de bu yasunun bir şeytan meyvesi vardır ve ebisu halkının gülmesinin sebebi odur. Adam mutluluk meyvesi yemiştir. falan. Ölünce meyve iptal olacak ve bir anda toko ölümüne üzülüp ağlayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık