Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Ben senin cidden ne yorum yaptığını okumadım ama eğer rahatsız olmuş isen üstüne alınabilirsin, şayet rahatsız olmuş isen tekrardan yanlış seriyi takip ediyorsun bence ( özellikle kitabında zaten neler oluyo martin zaten böyle bi adam ki aryanın olayında halen neden rahatsız oldun onuda anlamadım(tecavüze uğrasa neyse) 2 tarafında gayet isteyerek yaptığı bir şey ben boş yaptığımı düşünmüyorum
Neyse çok saçma tartışması bile benim dediğim gayet açık nasıl istersen öyle anla.
 
Valla tartışmanız çokda mantıklı aslında benim aklımda şimdi dizi için " Myr ve Tom olmasaydı ne değişirdi" diye sorular dolanıyor. Aklıma gelen tek şey Cercie ye ilk sezonda söylenilen kahanetin havada kalmaması için senaristlerin "hadi bunuda aradan çıkaralım " demesinden başka bir anlam ifade etmiyor açıkcası.
Kitapda tom myr yaşıyomu onu bile hatırlamıyorum.
Kitapda önemli olaylara neden olabilirler. Ama kitap farklı dizi farklı yönde ilerliyor kitabı baz alarak yorumlamak mantıksız artık.
 
Arya’nın olayına laf söyleyenler net diziyi 1. Sezon 1. Bölümden sonra bırakmaları gerekiyordu
Bu evrende 16 15 yaşında ki çocuklar lord olup savaşlara gidiyor evleniyor çocukları oluyo
Lütfen iş olsun diye yorum yapmayın
1. Bölümden sonra adamlar " Bi Gendry ile Arya'yı halvet etmediler, onu da sıradaki bölüme yaparlar" diye dalga geçiyorlardı, işin komik tarafı, cidden halvet ettiler :D El kadar çocuk, Tatlış Aryamızın bekareti zail oldu, bir o kalmıştı bakire, o da gitti :D o sahnede 18 yaşına geldi herhalde dedim ama tipi hala çocuk gibi olduğundan kabullenemedim tabii. Neydin, ne oldun be. İlk sezona bak, bir de son sezona. Dünya tersine döndü resmen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık