Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Shazam'a giden var mı? Spoiler vermeden kısaca bahsedebilir mi?
Aksıyondan çok komedi.
Katılmıyorum. Bence serinin özeti şöyle:
Peh, sen brokoli pırasa falan da sevmezsin kesin:artiz:
Cap'in Mjölnir'i kaldıracağının sinyalleri zaten Age of Ultron'da verilmişti. Ayrıca temiz kalpli iyi bir insan,Mjölnir'e layık olması saçma değil.
mjölnir’i kullanması sorun değil dediğin gibi ultron’da oynatmıştı baltayı. Sorun şu gereksiz bir şekilde ön planda tutulup hypelandı. Hypelansın ama yönetmen orda bir thor’un olduğunu unutmuş resmen. Strange desen adama su tutturuyorlardı. Thor’un çıkarmadığı şimşeği captan çıkarıyor yani kısaca diğer karakterleri gölgede bırakmaları hoşuma gitmedi.
Aynen arkadaşımla gittim ve birebir aynı şeyleri ona dedim :D Oda bana diyor ki adamlar kendi ülkelerinin tanıtımını yapıyor. Oda doğru yani ama düşünsene Türklerin böyle birşey yaptığını. İkide bir Kaptan Türkiye Kaptan Türkiye falan çok itici yahu böyle şeyler.
Valla öyle ya düşünsene hep kaptan türkiye şöyle kaptan türkiye böyle ben acayip rahatsız olurdum ki burda da rahatsız oldum.
 
Çok düşünmeden izlerseniz güzel film. Son savaşta özellikle portallar açılınca çok gaza geliyorsunuz.

Hadi Captain çekici kaldırsın onda sıkıntı yok. Yıldırım ne alaka? Yıldırım Thor'un gücü, Mjolnir'un değil ki. Bir filmde bu söylenmişti sanki.

Zaman yolculuğu konsepti bayağı saçma olmuş. Bunların yaptığı şey ile geçmişten her şeyi getirirsin. Gamora geldi mesela o da ruh taşına kurban olmuştu. Getir o zaman Kara Dul'u.
Madem geçmişten geliyorsun bariz bir şekilde senin aleyhinde çalışan bir gelecek Nebula'sı var öldür gitsin, geçmiş Nebula'sı kalsın sadece. Neden sana ihanet etmesi için hayatta bıraktın kızı Thanos?

Captain Marvel'dan da bir cacık olmadı. Tony Stark takacağına eldiveni sen taksan olmaz mıydı? O kadar hava atmayı biliyorsun.
O feminist sahne ne kadar da göze batan bir sahneydi öyle yahu? Politik doğruculuk akımı iyice sinir etmeye başladı beni.

En beğendiğim sahnelerden biri Thanos'un eldivenden güç taşını çekip sadece onun gücünü kullanmasıydı. Bir yumruk ama gene de mantıklı bir kullanım yani, sadece eldiven diye ısrar etmediğini anlıyorsun.

Bir de İnfinity War daha ciddi bir filmdi sanki. Bu film çok daha cıvık geldi. Tabi bu tümü dolu bir salonda öksürüğe bile kahkaha atmak isteyen kalabalıkla izlemenin yan etkilerinden biri olabilir. Bir daha böyle bir filme bu kadar dolu bir sinemada gitmeyeceğim o kesin. Alkış bağırış falan sevmiyorum ben sinemada.
 
Şahsen ben thanos’un avengerslara karşı biraz çaresiz gösterildiğini düşünüyorum. Hani thor ile falan kapıştı ama hepsi gelince adam baya bir çaresiz kaldı hani bari bir iki güçlü adamı olsaymış. Strange,hulk gibileri hep geri tutuldu bilerek. Strange savaş boyunca suyu durdurdu şaka gibi. Thanos marvel’a kafa atınca dang etti thanosun feleği şaştı. Anca taşla hasar verebildi. Şahsen thanosta birkaç taş olsa ve öyle dövüşse daha iyi olurdu bence.

hiç sorma ya:( adamlar captanı daha nasıl yüceltiriz diye ne yapacaklarını şaşırmışlar resmen. Sırf america’nın adını taşıyor diye. O kadar şimşeği thor çıkarmıyor sana noluyor ya:( Stark’ı gölgede bırakacaklar diye çok korktum Allahtan stark’a hakkedilen ilgiyi ve sahneyi verdiler.
Thanos çok güçlü gösterildi derken bireysel güçten bahsetmiştim. Mesela ironman cap ve thor la 3 vs 1 yaptığında aşırı güçlü gösterildi. Bir de o sahnede Cap çekici aldıktan sonra diğer iki karakter neden pasif duruma geçti anlamadım. Orada Thanosu bitirebilirlerdi. Tek mantıklı açıklaması bana göre bir planları olmadan saldirmalariydi.
Genel olarak çaresiz gösterildiğini katılıyorum. Bütün işi Thanos yapıyormuş gibi gördük. Sanki 1vs 1000000 gibiydi. İlk filmde ortalığı birbirine katan Ebony Maw reis mesela neredeyse hiç ortalıkta yoktu. Ama bir yandan da Avengers tarafı aşırı güçlüydü.
 
her şeyden önce marvel a , stan lee ve tüm oyunculara teşekkür etmek lazım bize bunca uzun ve güzel seneler yaşattıkları için
End game e gelecek olursak
Benim içime kaptan marvel çok gereksiz bi karakter olarak gelmişti filmi çıktığında da dahil ( gelecek için bi yatırım aslında sonraki yıllar gelecek filmler daha çok uzay ve diğer evrenleri içereceğinin bir kanıtıdır hatta şu sözü ( ben birden fazla evrenden sorumluyum ) de kanıttır sonuç olarak ama çok güzel filmdi bence
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık