Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Bran'in verebileceği bir taktik olduğunu sanmıyorum. Savaştan anlamıyor neticede. En fazla Gece Kralı'nın nasıl öldürülebileceğini biliyordur.
Benim de taktik derken söylemek istediğim oydu. Gece Kralı ölürse/yenilirse işimiz tamam diye düşünüyorlar ama birisi bile bunun yolu yordamı nedir soruşturmuyor. İlk İnsanlar'ın Gece Kralı'nı yendikleri kimse tarafından bilinmiyor mu, neden Bran'ın görüleri ile bir yol bulmaya çalışmıyorlar mesela.

Yaptıkları plan kötürüm bir çocuğun avluda beklemesi ve Theon ile adamlarının onu ejderhaya binen Gece Kralı'na karşı savunması. Ne bileyim pek çalışacak bir plan gibi durmuyor.
 
Şövalye sahnesi güzeldi fakat bu sahne aynı zamanda brienna'nın ölüm fermanı gibi bir şey. Karakter max levele ulaştı ve bunun ilerisi maalesef ölüm. Birkaç karakterin öleceğini düşünüyorum o yüzden bu kadar sohbet dolu ve sıcak bir bölüm yapmaya çalıştılar gibime geliyor. Karakterler öldükten sonra dönüp bu sohbetleri, anıları hatırlayalım diyedir belki...

Got 3'e ayrılır sansa severler, arya severler ve ikisini de sevmeyip bran'i sevenler. Şahsen arya'ya sempatim var ve bran'i severim ama sansa'yı bir türlü sevemedim gitti. Hele şu cercei konusunda tyron'a ayar verdi ya inanılır gibi değil. Yok neymiş hata yapmışmış aloo ablanın ne olduğunu sansa bile biliyorsa bunu sen 100 kat daha net bilmen gerekiyordu canım benim:/
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık