Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Bu iki bölümdeki her şey sadece 15 dakikada anlatılabilirdi.
O kadar beklenen son sezon geliyor ve ilk iki bölümü tamamen boş.

Üç gözlü kuzgunun varlığını ve Night King'in neden onun peşinde olduğunu açıkladıkları o 3 saniye gözlerimi yaşarttı. O neydi öyle ya. Biz 8 sezon boyunca üç saniyede açıklanacak bir Hiluluk felsefesi bekledik demek.
Unutulalım diyeymiş. E o kadar hayvanla insanın içine girip kontrol etmek, rüyalara girip insanları yönlendirmek, geçmişi değiştirebilme gücü de koca orduları yenebilecek olması dışında hiç önemli değilmiş o zaman.

Bu iki geri zekalı senariste artık diyecek bir şey bulamıyorum.
D&D açılmı Dumb & Dumber olmalı.
 
Arya, napıyorsun ya. :/

Leydi Mormont>Arya.

Şaka bir yana, yine kese kese gitti bölüm. Sanki özet izliyormuş gibi hissettim. Üzücü olan kısmı, bu şekilde olduğu halde çoğu sahnenin gereksiz olması. Son sezona yakışmıyor.
 
İlk iki bölümün bu şekilde olası yapımcı kaynaklıysa yapımcılar akıl tutulması yaşamış resmen bu nedir arkadaş.
Yazarlar kitaptan ayrıldıktan beri sıva üzerine sıva yapıyorlar zaten,hadi anladık Bran gibi bir karakteri idare etmek zor diyerek çok kullanmıyorsunuz da kimse mi yaşamak için bu çocuğun güçlerini kullanabileceklerini düşünmüyor. Doğru düzgün takan bile yok lan çocuğu.
 
Herhalde izledigim en iyi GoT bolumlerinden biriydi. Karakterlerin insani yonunu on plana koymuslar. Ilk iki bolumun bu sekilde diyaloglarla gecmesine ba-yil-dim (King's Landing ve Greyjoy'lar haric). Kac sezon izledigimiz karakterlerin hikayelerinin sonuna gelmesi, tum karakter gelisimlerinin tamamlanmasi insani cidden duygulandiriyor. Bir sonraki bolum gercekten hem bizim icin hem de bir sekilde sag kalmayi basarabilmis karakterler icin tramva olacak gibi geliyor...

Bu arada Melisandre nerede? En son Varys ile konusmustu diye hatirliyorum. Dany'nin court'una dahil olmamis miydi? Baska bir yerlere gitmeye mi karar verdi ne oldu?
 
Ölüler kapıya dayanmış lakin iki ablamız hala ego peşinde, hala taht kavgasında. Salın azıcık şu akıl oyunlarını. Tamam, dizinin adı öyle de öleceniz la öleceniz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık