Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 940: İsyan Kıvılcımı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 83 48.0%
  • Orta

    Kullanılan: 66 38.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda hakiyi ilk başlarda irade gücü olarak tanımlamamışmıydı? Şimdi çok saçma bir şekilde vucudunun dışındaki hakiyi kullanmayı öğretiyor. Bari direk çakra deseydin buna. Haki çok güzel bşr temele oturtulmuştu iradesi güçlü olan güçlü oluyordu şuan bildiğin narutoya döndü iş.

Caribouya gelirsek adamın kendi tayfası var onları bırakıp bizim tayfaya katılmaz. Luffynin müttefik ordusuna katılacak bir korsan tayfası daha olacaklar. İmparatorluk için en gerekli şeylerden biride bu müttefikler.
 
Oda hakiyi ilk başlarda irade gücü olarak tanımlamamışmıydı? Şimdi çok saçma bir şekilde vucudunun dışındaki hakiyi kullanmayı öğretiyor. Bari direk çakra deseydin buna. Haki çok güzel bşr temele oturtulmuştu iradesi güçlü olan güçlü oluyordu şuan bildiğin narutoya döndü iş.

Caribouya gelirsek adamın kendi tayfası var onları bırakıp bizim tayfaya katılmaz. Luffynin müttefik ordusuna katılacak bir korsan tayfası daha olacaklar. İmparatorluk için en gerekli şeylerden biride bu müttefikler.
Rayleigh luffye hakiyi açıklarken demişti haki herkeste var ama çoğu insan varlığını keşmedemez diyo.Asla şüphe etmemek , güç budur.İki tür haki olduğunu söylüyo ve elinin etrafında bariyer yaptığında görüyoruzki hafif sızmalar var yukarı doğru.

Bu bölümde söylenenlerden ve rayleighin söylediklerinden benim anladığım haki kullanmayı öğrenmesende mevcut , vücudunda ve etrafa yayılıyo istemsizce.Bazı anlarda dışarı daha fazla verebiliyosun bu gücü kullanmayı tam olarak bilmesende ; Zoronun mr.1 ı kesişi-kılıcının yerini bilmesi(zırh-hissetme haki) , luffynin arlongun kılıcını parmaklarıyla durdurup kırışı(zırh haki) , don kriegin zırhını yine parçalaması(zırh haki) , seri boyunca luffynin hayvanlara psikolojik baskı uygulaması (kral haki) , crocodile ile olan son savaşında luffynin yine haki kullandığını var sayanlardanım ben.

Bu bariyer haki ile zırh haki 2 farklı kullanım gibi görünsede aynı şey temelde , seviyesi farklı sadece.Rayleighin anlatmama sebebide bu bence , ilk seviyeyi kavramadan ikinci seviyeyi anlatamazdı sonuçta.Göstermedi de değil , luffy yolculuğu sırasında nasıl yapıldığını kendisi öğrenmeliydi ve örneklerden yola çıkabilirdi.

Zırh haki ve bariyer hakinin farkı ve ortak noktaları var.Zırh haki(siyah olan) vucüdunun veya kullandığın silahın yüzeyini kaplıyorsun.Sadece yüzeyini , elinin üstünü boyamak gibi , sertliğini ve dayanıklılığını arttırıyo bu haki türü.Hakiyi sadece elinin üstüne odakladın mı tamamsın.Yapımı basit.

Bariyer haki (görünmez olan) ise vücudundan istemsiz olarak yaydığın hakininde üstünde kontrol sağlamanı gerektiriyor.Zırh hakiden farkı ise 3 boyutlu düşünmek zorundasın.Elinin üstüne değil elinin etrafına boşluğa(space) odaklanmalısın.Son bölümde de gördük luffy bariyer yapmaya çalıştığında zırh haki oluşuyor , bunun 2 sebebi var ;

1.Hakisi üzerinde yeterince kontrol sahibi değil

2.Üç boyutlu düşünemiyor luffy

Rayleighin anlatması yerine kendisinin öğrenmesinin önemi burada(2. sebep) yatıyor.3 boyutlu düşünmeyi öğrenene kadar hakisi üstünde tam kontrol sağlayacak , bu haki kontrolü sayesinde dayanıklılığı ve gücü seviye atlayacak.Vücudundan istemsizce sızan/dağılan haki tam kontrolü altında olacak.Akainu ve kuzan seviyesi adamların 10 gün kadar dövüşebilmeside bundan dolayıdır.Tam kontrol sahibi insanlar bu seviyedekiler.

Luffynin açlıktan mumyaya dönüşmeside bununla alakalı , hakisi devasa ama faydası kadar zararıda var.Dressrosada lawın dediklerinden anladığımız kadarıyla haki tükenen/harcanan birşey.Ne kadar haki harcarsan o kadar çabuk yorulursun.Bu harcanan hakiyi geri nasıl kazanıyorsun peki ? Dinlenerek ve vücudunun ihtiyacı olan besinleri alarak.Bütün kek adasında hakisini haddinden fazla harcayıp sanjinin yemeği olmazsa yemem deyip yemeyen luffy bir deri bir kemik kalmıştı.Bunun sebebi hala dövüşme arzusu olan luffy haki için kendi kendisini bitirmeye başlamış olması.Yemek yedikten sonra kendisine geliyor zaten.
 
O kadar boş yorum boş mesaj gördüm ki aralarına katılmadan edemedim bende boş yapıp kaçayım dedim. İzninizle:

Kapak boş, geç.

İlk sayfada Law'ın triplere girdiğini görüyoruz. Kimine göre haklı kimine göre haksız. (bence haklı) Tabi bunu konuşmak için henüz erken lakin bazı ihtimaller var ve ben bu yüzden Law'ı haklı görüyorum. İlk olarak Law bir korsan, 20 yıllık planı bu kadar önemsiyorsan korsanlara güvenilmeyeceğini bilirsin. Hele de korkulan ve pis işlerin adamı olan ninjalardan biriysen...
Velhasıl kelam Shinobu şuan Orochi'ye hizmet eden Oniwabanshu'nun eski üyesi ve korsan ittifakına hiç şüpheyle yaklaşmadı.

Diğer yandan sadece sayılı kişilerin bildiği ayaktaki hilal işareti var. Planın sızmış olması, hilal işaretinin ifşalanması ve müttefiklerin eliyle konulmuş gibi bulunması. Hamam'a giden Nami'leri bile buldular, nasıl acaba? .d

Tüm bunlar planlanmış gibi. Araya sızma, planları öğrenme, planı ortaya çıkarma, müttefik güçlerde kritik bir yere sahip olan karakterin üstüne suçu atıp müttefiklerin arasını bozma. Böl ve yok et! Her şey tam tıkır ilerliyor, kim planladıysa iyi planlamış he .d Arayı bozan Shinobu olduğu için onunda işin içinde olma ihtimali var tabi lakin üst akılda olabilir.

Neyse bu muhabbet çok uzadı. Müttefiklerin arasında bir hain var ve Shinobu'nun potansiyeli yüksek. O yüzden fazla şey etmeyin derim.

Bir sonraki sayfalarda epey boş dönüyor. Kurtizan'ın dolandırdığı üç aptalı ve o üç aptal hakkında bize bilgi veren bir oba-sanı görüyoruz. Metelikleri kalmadığı için buraya sürülmüşler. Anlattığı her şeyin yalan olduğunu söylese de Nami her şakanın altında bir gerçek vardır diyerek yaşlı karının üstüne gidiyor. Nami, yaşlı karının gerçekte Kurtizan'ı tanıdığını iddia ediyor ve kim olduğunu soruyor? Sahi kimsin sen?

Çok uçuk tahminlerim var hatta aşırı ters köşe edeceğini düşündüğüm bir tahmin ama söylemeye korkuyorum :D
Neyse, spoiler içine alarak söyleyeyim hadi madem söyle diyorsunuz.
Yasu Kurtizan'ın dolandırdığı bu üç aptalla birlikte Ebisu'da yardıma ihtiyacı olan çoğu kişiye yardım ediyor. Sürekli gülen ve herkese iyilik yapan Yasu'nun geçmişine doğru gidiyoruz yavaş yavaş. Verilen ilk bilgi kızı O-toko'yu para karşılığı satması ve ondan gelen para ile etrafındaki insanlara yardım etmesi. Çok belli olan bir şeyi "daha önce söylemiştim aha bakın" demeyeceğim .d O-toko Ebisulu çıktı çıkmasına da, Yasu'nun kızı olarak karşımıza çıkmasını hiç beklemiyordum.

Bu bilgiler ile birlikte Yasu'nun "gece saati çocuğu" olduğu ihtimali de epey arttı. 3-4 hafta önce bölüm yorumunda bunu bazı argümanlarla dile getirmiştim.

Goemon=Yasu

Tabi bir ihtimal daha var o da şöyle:

Yasu'nun kızı O-toko Hiyori'nin yanında.
İhtiyar kadın Kurtizan'ı tanıyor.
Kurtizan zengin sapıkları dolandırıyor.
Kurtizan'ın dolandırdığı insanlar beş parasız kaldığı için Ebisu gibi yerlere gitmek zorunda kalıyor.

Velhasıl kelam, Kurtizan bunlardan aldığı parayı Yasu'ya veriyor, Yasu bu parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Aynı zamanda dolandırılan bu üç aptal da bir nevi kendi parasıyla hizmet görüyor olabilir.

Komurasaki'nin bu üç aptalı dolandırdığı sayı 928, Yasu'nun başkentten Ebisu'ya döndüğü ve kendisini gördüğümüz ilk sayı 929.


Olay sıralaması da müsait yani. Neyse bu konuyu da daha fazla uzatmadan diğer sayfalara geçelim.

Yasu müttefiklerin başıymış gibi herkesi başına toplamış konuşuyor ve herkes onu dinliyor. :D Ayak bileğindeki hilal simgesini bilmediği için hainin o olmadığını varsayabiliriz. Tabi o hain olmadığını düşünmemeleri için böyle bir yalan atmış olabilir lakin sanmıyorum.

Kinemon'a bir mesaj iletmelerini istiyor. Kendisininde savaşa katılacağını ve 1 haftanın çok uzun bir süre olduğunu dile getiriyor. 1 hafta içerisinde bir çok insanın açlıktan ölebileceğini söylüyor. Yasu bu mesajı verirken aslında devamını getirdiği cümlede geleceğe dair spoiler içeriyor. İlk olarak zenginden alıp fakire veren gece saati çocuğu olduğunu itiraf ediyor. İkinci olarak son savaşa smile ordusunu da getireceğini alttan alttan vurguluyor. (smile = gülen suratlar)

Yasu laflarını bitirdikten sonra yola revan oluyor, sonra akıllara aslında en başta gelmesi gereken soruyu soruyorlar. Kim lan bu adam? Kimse tanımıyor tabi... Ne kadar ilginç.

Tayfa boş yaparken Yasu'nun yaptığı iyilikleri görüyoruz. Kendisi Ebisu halkının Azizi imiş.

Derken bir sonraki sayfaya geçiyoruz. Bir sonraki sayfada hakinin aslında taşan bir şey olmadığını görüyoruz. :oleyo:

İhtiyar Hyo Luffy'e öğrenmek istediği tekniği öğretmeye çalışıyor lakin Luffy başarısız oluyor. Öğretirken güzel bilgilerde veriyor. Wano'da haki'ye Ryuou yani akan sakura ya da ejder kral deniliyormuş. Bende tortuga'nın yalancısıyım .d
Akış konseptine odaklı bir teknikmiş. Anladığım kadarıyla vücudunda akan hakiyi boş yere kullanmak yerine tek bir yerde toplayıp bkz: yumruk, patlayıcı bir etki yaratmak.

Yani bizim şimdiye dek silahlanma hakisi olarak gördüğümüz teknik vücutta akan bir aura. İhtiyarda diyor ki bu akmasın vanayı kapat tek bir yere yönelt işte o zaman goken yapabilirsin okey?

Hey hey hey hey, ortada adam kalmadı aptal! diyen Queen gene güldürmeyi başardı. Çok sevdim ben bu elemanı.

13.sayfadayız. Luffy acıkmış ve sabaha mumya olurum diyor. Acıktığı halde daha fazla dövüşmek istiyor bizim oğlan :a:
Hyo amca, neden Kaido'ya yenildiğin halde onunla dövüşmek istiyorsun? diye soruyor. Luffy'de hiç beklenmedik bir şekilde bunun ulu orta söylenilecek bir şey olmadığını belirterek kral haki kullanıyor ve muhafızlar bayılıyor. Luffy'nin bakışlar ateş ediyor ateşşş. Benim anlamadığım 2 yıl önce binlerce insanın önünde, amirallerin ve diğer güçlü korsanların önünde WB'ye korsanlar kralı ben olacağım diyen adam şimdi muhafızları bayıltıp öyle söylüyor. Aslında burada verilmek istenen mesaj Luffy'nin kullandığı kral hakinin süresi arasındaki fark. En azından ben öyle tahmin ediyorum.

İhtiyar Hyo dört imparatoru bilmiyor, bilmemesi gayet normal. Kaido 20 yıl önce Wano'yu işgal etmiş, Roger ise daha öncesinde korsanlar kralı olduğundan Yonkouların olmama ihtimali var. Ya da Wano'ya bilgi giriş çıkışlarının 20 yıldan daha uzun süredir olduğunu gösteriyor.

Rayleigh'i tanıyan adam Rogeri'de tanıyor haliyle... Tam ondan bahsedecekken konu konuyu açıyor ve oradan Kinemon'a geçiyor. Tam Kinemon derken bu seferde Raizo fırlıyor ulan... Hep böyle yapıyorsun Oda hep.

Raizo tesadüfen Caribou'nun anahtarlarını almış ve onu kurtarmış. Luffy Caribou'ya çok çabuk inanıp kapısını açıyor. Bu da Caribou'yu işkillendiriyor :D ahahaha :D Caribou'yu sevmiyorum lakin beni güldüren nadir karakterlerden.

Hyogoro kafasını önüne eğiyor ve içini dökmeye başlıyor. Her şeyden pes ettiğini tüm umudunu yitirdiğini ve tüm olanları kabullenmeye başladığını söylerken böyle bir durumun kendisini nasıl etkilediğini de dile getiriyor.

"Şuan cılız olsam da yapabileceğim bazı şeyler var" diyerek başlıyor Hyo amca bir sonraki sözlerine. "Şuan" dediği için biraz işkillendim. Luffy'nin dişi gibi büyüyecek galiba amca. En azından açık kapı bırakmış gibi.

Wano'nun en büyük yakuza lideri olduğunu Luffy'de öğrendiğine göre bir sonraki sayfaya geçebiliriz. İnanılmaz bir geçmişin varmış amca diyen Luffy'e yakuza nedir diye sormak lazım.

Udon mahkum madeni'de kendi arasında dörde ayrılıyor. Diğer bölgelerde şuan bulundukları bölge kadar büyük ve güçlü savaşçılara ev sahipli yapıyor. Ve bu mahkum madenlerinde tutsak olanların çoğunluğu Orochiye baş kaldıranlar olduğundan bunu "kaderin bir cilvesi" olarak yorumluyor Hyo amca. Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz.

Adanın krokisi papatya gibi gözüküyor. Kroki'nin sol altında ise galiba güçlü karakterlerin silüetini görüyoruz. En çok dikkatimi çeken ağzında pipo ya da ona benzer bir şey olan abimiz.

Hyo amcada biliyormuş Kawamatsu'nun o hücrede tutulduğunu. Zaten onlarca yılı geçmiş burada bir zahmet anlasın. Kawamatsu bu kadar şişiriliyor umarım patlamaz. Buradan kurtulması gereken en önemli kişi nede olsa.

Luffy, yoşşşşhh o zaman burayı yok edersek bir sürü adamımız olur değil mi? diyor ve Raizo bunun o kadar kolay olmayacağını söylüyor. Bence de kolay olmayacaktır. Noah'ı zor parçaladın be Luffy koskoca mahkum madenini nasıl yok edeceksin? Derken acıkan ve yorulan Big Mom'un mahkum madenine yaklaştığını görüyoruz. Timsahı yemese bari.

Mahkum madenini yok edecek ve Queen'i devre dışı bırakacak kişi belli, Big Mom. Olaylar nasıl ilerleyecek o belli değil.

Queen düşecek mi? yoksa sayı avantajı karşı tarafta olduğundan kaçmayı mı tercih edecek? Bon-chan'ın gösterdiği okama cesaretini gösterip her şeyi kendimi sırtlayacak? Luffy Big Mom'u gördüğünde nasıl tepki verecek? Yoksa Big Mom Luffy'i gördüğünde hafızasını mı kazanacak? hepsi ve daha fazlası haftaya kfcde. De haydi görüşürüz iyi geceler.
 
Son düzenleme:
Rayleigh luffye hakiyi açıklarken demişti haki herkeste var ama çoğu insan varlığını keşmedemez diyo.Asla şüphe etmemek , güç budur.İki tür haki olduğunu söylüyo ve elinin etrafında bariyer yaptığında görüyoruzki hafif sızmalar var yukarı doğru.

Bu bölümde söylenenlerden ve rayleighin söylediklerinden benim anladığım haki kullanmayı öğrenmesende mevcut , vücudunda ve etrafa yayılıyo istemsizce.Bazı anlarda dışarı daha fazla verebiliyosun bu gücü kullanmayı tam olarak bilmesende ; Zoronun mr.1 ı kesişi-kılıcının yerini bilmesi(zırh-hissetme haki) , luffynin arlongun kılıcını parmaklarıyla durdurup kırışı(zırh haki) , don kriegin zırhını yine parçalaması(zırh haki) , seri boyunca luffynin hayvanlara psikolojik baskı uygulaması (kral haki) , crocodile ile olan son savaşında luffynin yine haki kullandığını var sayanlardanım ben.

Bu bariyer haki ile zırh haki 2 farklı kullanım gibi görünsede aynı şey temelde , seviyesi farklı sadece.Rayleighin anlatmama sebebide bu bence , ilk seviyeyi kavramadan ikinci seviyeyi anlatamazdı sonuçta.Göstermedi de değil , luffy yolculuğu sırasında nasıl yapıldığını kendisi öğrenmeliydi ve örneklerden yola çıkabilirdi.

Zırh haki ve bariyer hakinin farkı ve ortak noktaları var.Zırh haki(siyah olan) vucüdunun veya kullandığın silahın yüzeyini kaplıyorsun.Sadece yüzeyini , elinin üstünü boyamak gibi , sertliğini ve dayanıklılığını arttırıyo bu haki türü.Hakiyi sadece elinin üstüne odakladın mı tamamsın.Yapımı basit.

Bariyer haki (görünmez olan) ise vücudundan istemsiz olarak yaydığın hakininde üstünde kontrol sağlamanı gerektiriyor.Zırh hakiden farkı ise 3 boyutlu düşünmek zorundasın.Elinin üstüne değil elinin etrafına boşluğa(space) odaklanmalısın.Son bölümde de gördük luffy bariyer yapmaya çalıştığında zırh haki oluşuyor , bunun 2 sebebi var ;

1.Hakisi üzerinde yeterince kontrol sahibi değil

2.Üç boyutlu düşünemiyor luffy

Rayleighin anlatması yerine kendisinin öğrenmesinin önemi burada(2. sebep) yatıyor.3 boyutlu düşünmeyi öğrenene kadar hakisi üstünde tam kontrol sağlayacak , bu haki kontrolü sayesinde dayanıklılığı ve gücü seviye atlayacak.Vücudundan istemsizce sızan/dağılan haki tam kontrolü altında olacak.Akainu ve kuzan seviyesi adamların 10 gün kadar dövüşebilmeside bundan dolayıdır.Tam kontrol sahibi insanlar bu seviyedekiler.

Luffynin açlıktan mumyaya dönüşmeside bununla alakalı , hakisi devasa ama faydası kadar zararıda var.Dressrosada lawın dediklerinden anladığımız kadarıyla haki tükenen/harcanan birşey.Ne kadar haki harcarsan o kadar çabuk yorulursun.Bu harcanan hakiyi geri nasıl kazanıyorsun peki ? Dinlenerek ve vücudunun ihtiyacı olan besinleri alarak.Bütün kek adasında hakisini haddinden fazla harcayıp sanjinin yemeği olmazsa yemem deyip yemeyen luffy bir deri bir kemik kalmıştı.Bunun sebebi hala dövüşme arzusu olan luffy haki için kendi kendisini bitirmeye başlamış olması.Yemek yedikten sonra kendisine geliyor zaten.

Neyse çok uzun oldu :/ Okuyan olacağını da sanmam zaten :(
Benim de düşündüğüm aynen bu şekildeydi.
 
Rayleigh luffye hakiyi açıklarken demişti haki herkeste var ama çoğu insan varlığını keşmedemez diyo.Asla şüphe etmemek , güç budur.İki tür haki olduğunu söylüyo ve elinin etrafında bariyer yaptığında görüyoruzki hafif sızmalar var yukarı doğru.

Bu bölümde söylenenlerden ve rayleighin söylediklerinden benim anladığım haki kullanmayı öğrenmesende mevcut , vücudunda ve etrafa yayılıyo istemsizce.Bazı anlarda dışarı daha fazla verebiliyosun bu gücü kullanmayı tam olarak bilmesende ; Zoronun mr.1 ı kesişi-kılıcının yerini bilmesi(zırh-hissetme haki) , luffynin arlongun kılıcını parmaklarıyla durdurup kırışı(zırh haki) , don kriegin zırhını yine parçalaması(zırh haki) , seri boyunca luffynin hayvanlara psikolojik baskı uygulaması (kral haki) , crocodile ile olan son savaşında luffynin yine haki kullandığını var sayanlardanım ben.

Bu bariyer haki ile zırh haki 2 farklı kullanım gibi görünsede aynı şey temelde , seviyesi farklı sadece.Rayleighin anlatmama sebebide bu bence , ilk seviyeyi kavramadan ikinci seviyeyi anlatamazdı sonuçta.Göstermedi de değil , luffy yolculuğu sırasında nasıl yapıldığını kendisi öğrenmeliydi ve örneklerden yola çıkabilirdi.

Zırh haki ve bariyer hakinin farkı ve ortak noktaları var.Zırh haki(siyah olan) vucüdunun veya kullandığın silahın yüzeyini kaplıyorsun.Sadece yüzeyini , elinin üstünü boyamak gibi , sertliğini ve dayanıklılığını arttırıyo bu haki türü.Hakiyi sadece elinin üstüne odakladın mı tamamsın.Yapımı basit.

Bariyer haki (görünmez olan) ise vücudundan istemsiz olarak yaydığın hakininde üstünde kontrol sağlamanı gerektiriyor.Zırh hakiden farkı ise 3 boyutlu düşünmek zorundasın.Elinin üstüne değil elinin etrafına boşluğa(space) odaklanmalısın.Son bölümde de gördük luffy bariyer yapmaya çalıştığında zırh haki oluşuyor , bunun 2 sebebi var ;

1.Hakisi üzerinde yeterince kontrol sahibi değil

2.Üç boyutlu düşünemiyor luffy

Rayleighin anlatması yerine kendisinin öğrenmesinin önemi burada(2. sebep) yatıyor.3 boyutlu düşünmeyi öğrenene kadar hakisi üstünde tam kontrol sağlayacak , bu haki kontrolü sayesinde dayanıklılığı ve gücü seviye atlayacak.Vücudundan istemsizce sızan/dağılan haki tam kontrolü altında olacak.Akainu ve kuzan seviyesi adamların 10 gün kadar dövüşebilmeside bundan dolayıdır.Tam kontrol sahibi insanlar bu seviyedekiler.

Luffynin açlıktan mumyaya dönüşmeside bununla alakalı , hakisi devasa ama faydası kadar zararıda var.Dressrosada lawın dediklerinden anladığımız kadarıyla haki tükenen/harcanan birşey.Ne kadar haki harcarsan o kadar çabuk yorulursun.Bu harcanan hakiyi geri nasıl kazanıyorsun peki ? Dinlenerek ve vücudunun ihtiyacı olan besinleri alarak.Bütün kek adasında hakisini haddinden fazla harcayıp sanjinin yemeği olmazsa yemem deyip yemeyen luffy bir deri bir kemik kalmıştı.Bunun sebebi hala dövüşme arzusu olan luffy haki için kendi kendisini bitirmeye başlamış olması.Yemek yedikten sonra kendisine geliyor zaten.
Kendi kafanda güzel bir mantığa oturtmuşsun. Ama sende çakra gibi bakıyorsun olaya. Demek ikiside aynı şey. Ben hakiyi farklı algılıyordum. Dresrosada bittiğini öğrendik şimdide vucudunun etrafında olduğunu öğreniyoruz. Ayrıca dediğin gibi herşeyin benliği var diyip onlardada haki var derse ve bu hakiyi alıp kullanabilirsen iş bambaşka yerlere geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık