Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[
Ben espriyi anlamadım.
Dostum.. Hawkins, Apoo, Drake, Bege.. Bu isimler Ryuma, Wb, Ray, Roger, Garp, Sengoku gibi adamların yanında ne ifade ediyor ? Bu isimler okyanussa Apoo'lar, Hawkins'ler göldür yahu. Zoro'nun geleceği seviye de budur. Lütfen yani. Şu sitede Zoro hakkında derya deniz yazı var. Karakter malzeme vermese, bir derinlik taşımasa ne yazabilirsin ? Hangi karakterde bu kadar yazı bu kadar derinlik var ? Biri göstersin.
 
Bunlara kalsa Zoro Hawkins ayarında, Zoro lider olamaz, Zoro vücüduna haki bile basamaz, Zoro her zaman 2, 3, 4. plandadır vs. Yahu siz daha Zoro'nun bu seri için ne ifade ettiğinden bihabersiniz. Ryuma soyundan gelmiş, Ray'in koltuğundan fazlasını temsil eden adam bu. Siz Ray'in zamanında Hawkins gibilerle kıyaslandığını mı düşünüyor, istediği kitleye liderlik edemeyeceğini mi zannediyorsunuz ? Ray bir anda Ray olmadıysa Zoro'yu karşılaştırdığınız adamlara da dikkat edin. Siz böyle saçmalarsanız biz de Zoro'yu sürekli överiz arkadaş. Bu iş etki tepki meselesi.
Geleceği seviye onlara yakın olabilir , ama şu anda zorodan gördüğümüz hawkins-drake ile aralarına çok bir fark koyacak şeyler değil.Drake-hawkins ikiside picayı ve kamazouyu alır.Zoro başka bir iş mi becerdi bizim bilmediğimiz sizin bildiğiniz ?

Zoroyu abartmayı bırakın , olduğu gibi kabul edin.Zoroyu en çok ezikleyenler zoro fanları , yapmadığı şeyleri yaptı diyerek.
 
Yalnız Momo biat falan etmedi. Daha çok ortak gibi değil miydiler?
Adam sana biat ediyorum falan demez zaten. Momo'nun Kaido'yu indirmesi için Luffy'den yardım istemesi bir biattir, olayı sana bırakıyorum demektir, senin gücüne muhtacım falandır gibi yani.

Olay Zoro'nun ya da bir başkasının liderlik edip etmemesi değil ki. Zoro da liderlik yapabilir, bir başkası da. Daha önce bir sürü görmüşüzdür Zoro'nun bir gruba liderlik etmesini. Luffy çıkar, Zoro bu adamlar sana emanet der, Zoro yine liderlik eder. Ama olay yine Luffy'den geçecek. Olayın özü bu yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık