Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Süpernovaların Güç Sıralaması

Luffy'nin en güçlü olduğu aşikar bence, şimdi gelelim geri kalanına.
Önce en güçsüzlerden başlayalım. En güçsüzden kastım elimde net bilgiler olduğundan değil, daha çok sezi.
Apoo, X- Drake, Hawkins, Bege, Killer. Bunlar ileride olsa olsa döneminin Çincao'su olurlar, hatta onu bile olabileceklerinden şüpheliyim, geçiniz. Bege dediğin adam tayfasıyla Sanji(bakınız, Sanji diyorum) yancısı olur en fazla. X-Drake ile Hawkins'i de bu arc görüyoruz zaten, boş beleş herifler. Zoro'nun veyahut Law'ın eşit şartlarda bu şarlatanlarla dövüştüğünü düşünüyorum da, hallerine acıyorum.

Yüksek beklentilerimin olduğu kapalı kutular:Bonney ve Oruç.

Bonney'nin çok tehlikeli bir yeteneği var, çevresel faktörlerin de gayet farkında olan bir kadın arkadaşımıza benziyor, bunun ikisi tepeye oynamaya yetecek bir ikili bence. Süpernova olup da mal olmamak zor bulunur bir şey azizim.
Gelelim aşk adamı Oruç'a. En son gördüğümüzde tatlı komutanlardan birini tokatlamış, ünvanından etmişti. Sanırım ilk savaşından aldığı hasarlardan ortamı terketmek zorunda kaldı. Kraker'e yakın biri bile olsa zaten top 5 yapar benim gözümde Supernovalar arasında. Doflamingo'ya tokatlanan Law mı güçlü olacak tatlı komutan yenen Oruç'dan? Hadi oradan canım.

Şimdi gelelim tepeye:
1-Luffy
2-Zoro/Kidd
3-Oruç/Bonney
4-Law basiretsizi.
 
Son bayılmayı yapmayacaktı üzgünüm :(
Serinin başında dünyanın en güçlü kılıç ustasından göğsünü ölümüne yaran saldırıyı yiyip bayılmayan adam, kat kat güçlü halde iken wanoda tek atabildiği birisinden aldığı hasar ile bayılmaz. Ki sahnede mide gurultusu var. Bu kadar da kör olmayın, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
 
Serinin başında dünyanın en güçlü kılıç ustasından göğsünü ölümüne yaran saldırıyı yiyip bayılmayan adam, kat kat güçlü halde iken wanoda tek atabildiği birisinden aldığı hasar ile bayılmaz. Ki sahnede mide gurultusu var. Bu kadar da kör olmayın, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Yüksek birini yenerse fikrim değişir zaten :D şuan görünene bakıyoruz.
 
Öncelikle Zoro da ne gördük? deyip de, Zoro'nun önüne Drake'yi ya da Kid'i koymak saçma. Onlarda ne gördünüz? Şuan sıralama bu mantıkla Luffy>Urogue>Zoro>Kid falan olmalı. Zoro dan daha çok şey gördük sonuçta. Böyle mantık mı olur? Luffy zaten 1. tamam ama devamını da potansiyele ve iradeye ve öneme göre sıralamak lazım. He Luffy 1. deyince de öyle fark attı falan diye bir şey yok.

Şimdi gelelim irade ve potansiyele. Zoro ve Kid direk olaya giriyor burada, o yüzden bu ikisini yan yana yazabilirsin.
Kid; Kaido'nun altına ölse de girmemiş.

Zoro; Luffy den başkasının altına ölse de girmez. Luffy'e de nasıl katıldığı belli. Adam davy back dövüşünde bu tayfada olmasaydım korsan olmanın anlamı olmazdı diyor. Sonra Luffy'e sana kaptan dedim kendi ezdirirsen çıkar giderim diyor.

Luffy de böyle bir adam; Plan bile olsa bir anlık birinin altına girmez. Biz buna cesaret ve irade diyoruz.
Bu 3'lünün potansiyelini de anlatmaya gerek yok herhalde.

İlk 3 böyle şekillenir. Luffy-Zoro-Kid

Sonra diğerleri gelir;
Law; Her ne kadar genelde Plan ve kaçmak adımlarını uygulasa da. En azından o da kimsenin altına girmemiş. Ama adam tayfası ile gezmiyor, Luffy ler ile geziyor. Ne Bu adam da Ne tayfasında Yonko potansiyeli yok maalesef. Siz Wb'nin tayfası varken, tayfayı bırakıp Roger'ın yanında gezeceğini hayal edebiliyor musunuz? Ya da Shiki'nin? Ama diğer kalanların için de güçlü ve zeki adam.

Killer;O kadar çok küçümseniyor ki; ilk tanıtıldığın da Urogue'ye dalıyordu adam. Kid'in çocukluk arkadaşı ve tayfayı beraber kurduğu adam. Ne kadar arkasında olabilir?

Urogue; En küçümsenen adamlardandı. Ödülü falan yüzünden. Bir anda şak diye 4. komutan aldı.

Gelelim sonraki seviyeye;
Burada ki adamlar plan ayağına ya da o sıra ölmemek adına birilerinin altına girip, ayak işlerini yapmış adamlar.

X-Drake; Adam O-Soba benim görevim diyor yahu. Karı görünce yere düşüyor ve sonra. Hawkins;"Kadınlara zaafın varsa neden geliyorsun" deyince de. "Benim zaafım yok diyerek" bir şeyler kanıtlamaya çalışan bir adam. Gitmiş ayak işleri yapıyor.

Hawkins; O da dayağı görünce girmiş hemen altına. Sonra gelmiş hayat da kalma şansınız şu kadar bilmem ne, ya ölürsün ya da en güçlüye biat edersin. Jack den falan emir alıyor adam.

Apoo; Kaypağın teki büyük ihtimal. Bu da Hawkins ve Drake gibi anlatmaya gerek yok.

Bege: Ne kadar plan olsa da Big Mom'ın altına girmiş bir adam. Luffy ler gelmese ne yapacaktı? Ölecekti.

Bonney; Bu kızın başka bir olayı var bence. O yüzden bir şey demiyorum.

Şimdi burada saydığım adamların hepsi güçlü mü? güçlü. Ona laf yok. Ama hepsi en kötü jenerasyondan. Yani araların da güç olarak çok uçurum olamaz ama işte araya ne giriyor o zaman? Potansiyel ve İrade. Bak yukarıda açıkladım kendimce. Luffy den örnek vereyim; Sanji olayı yüzünden dolaylı yoldan Big Mom'ın altına girebileceği ihtimalini duyduğunda çıldırmıştı sinirden. Yani anlatabiliyor muyum demek istediğimi?
Bu adamlar sonradan saf değiştirse bile, plan olsa bile, Gidip abi çektiler indirecekleri adamlara. Ama Bazı adamlar vardır işte ya ölür ya da öldürürler kimseye eyvallahı olmaz. He katılırsınız katılmazsınız bunlar benim değerlendirmem ve görüşüm.
 
Son düzenleme:
Luffy=kid
Zoro
Trao
Hawkins
X drake
Apoo
Killer
Bege
Urouge
Bonney
İlk 6 bana göre banko. sonrasından emin değilim ama bu şekilde olabilir. urouge nin ben çok fazla güçlü olacağını düşünmüyorum sadece önemli bir etkisi olucak seriye ilerde bana göre boney aynı şekilde
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık