Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Roronoa Zoro

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 491 91.8%
  • Sevmem

    Kullanılan: 45 8.4%

  • Kullanılan toplam oy
    535
Sadece haftada bir kez banyo yapıyormuş. O kadar antrenman falan yapıyor bu, hep ter kokuyordur kesin. Zoro fanlığımı gözden geçirmem lazım şu an. :oleyo2:
 
Kurtulma mı? Hayır, öyle olmadı. Taşların düşmeyeceği yeri biliyordum. Kılıcım o kayanın altında biliyorum. Bu hissi daha önce yaşamıştım. Dünya sağır edercesine sessizleşiyor. Kulaklarımda yankılanan kalp atışımı duyabiliyorum. Bu gerçekten ölümün eşiği olmalı. Kayalar düşerken, onların içinde canlı bir şerler hissettim. Sadece bir varlık değil, nefes alma gibi... daha belirgin bir şey. Nefes alan kayalar, Nefes alan ağaçlar, Nefes alan gökyüzü... Bu mu? Hiçbir şeyi kesememek o nefesi bilmek midir?

Her şeyin nefesini duyan adam :a: Coming soon :D
Offf bee.:a:
 
Kurtulmak mı? Hayır, öyle olmadı. Taşların düşmeyeceği yeri biliyordum. Kılıcım o kayanın altında biliyorum. Bu hissi daha önce yaşamıştım. Dünya sağır edercesine sessizleşiyor. Kulaklarımda yankılanan kalp atışımı duyabiliyorum. Bu gerçekten ölümün eşiği olmalı. Kayalar düşerken, onların içinde canlı bir şerler hissettim. Sadece bir varlık değil, nefes alma gibi... daha belirgin bir şey. Nefes alan kayalar, Nefes alan ağaçlar, Nefes alan gökyüzü... Bu mu? Hiçbir şeyi kesememek o nefesi bilmek midir?

Her şeyin nefesini duyan adam :a: Coming soon :D
Felsefeyi atomlarına ayıran adam :a: :respect:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık