Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Favori Karakter Anketi

En çok sevdiğiniz 3 karakteri seçin..


  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum eşitlenmiş zamanında Sadece Zoro'ya vermiştim ama Luffy'i de sevdiğim için haksızlık olmasın diye Luffy ve Zoro'yu işaretliyorum kendime ters düşemem hahaha:a::D
 
Sanji geri kalmış biraz. Wb'nin, Ace'den daha az oyu var diye ona vermiştim son oyu biraz fark açılmış. Oyaci affetsin ama Sanji'ye çeviriyorum son oyu. Sanji'nin sapıklıgı filan benim güzümde hikaye, bunlara takılmam gücü çokmuş, azmış bunuda hic takılamdım ama Tüm kek de luffy'yi dövmesi, bahanesi ne olursa olsun çok koymuştu bana. Son bir yıldır gereksiz fazla yüklenildi Sanji'ye biraz. Hiç bir zaman eskisi kadar tutmucak olsamda son oyu ona çevirdim.
 
Sanji geri kalmış biraz. Wb, Ace'den daha az oyu var diye ona vermiştim son oyu biraz fark açılmış. Oyaci affetsin ama Sanji'ye çeviriyorum son oyu. Sanji'nin sapıklıgı filan benim güzümde hikaye, bunlara takılmam gücü çokmuş, azmış bunuda hic takılamdım ama Tüm kek de luffy'yi dövmesi, bahanesi ne olursa olsun çok koymuştu bana. Son bir yıldır gereksiz fazla yüklenildi Sanji'ye biraz. Hiç bir zaman eskisi kadar tutmucak olsamda son oyu ona çevirdim.
Kaptanını dövüp karı kızla fingirdeşti. Sonra gız bunu arkadan pıçaklayınca ağladı. :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık