Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marshall D. Teach

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 180 55.0%
  • Sevmem

    Kullanılan: 147 45.0%

  • Kullanılan toplam oy
    327
Tam bir Kötü adamdır, Bu yüzden bile iyi bir karakter bence. Kendi çıkarları için dövüşür. Başından beri WB ve tayfasına bağlı değildir ki hepsini rahat rahat harcamıştır. Bir hayali var onun peşinden gider ve Aslında Luffy ve diğerleri gibi hayali için kendi doğrularını yapıyor.

Ace denilen salağın ölümü ise Ace'in kendi suçudur. Adam'a gitme lan işte peşinden diyorlar, Yok benim himayem de oldu gideceğim deyip dayağını yiyor. Sonra Wb reis, bunu kurtarmak için geliyor ve kurtarıyor da, evladını kurtarıldığına sevinip artık benden bu kadar derken; Ace denilen mal, Saka'nın gazına gelip yine dayak yiyor ve ölüyor. O yüzden Ace'in ölümü kendi aptallığındandır.

Ayrıca BB denilen herif fiziksel olarak da çok güçlü bir adammış, Adam gerçekten zeki ve sağlam. Shanks'e yaptığı, Meyvesi için yaptıkları, İmpel Down da donanmaya attığı kazık daha ne olsun? O yüzden kötü karakter olarak bu serinin önemli bir kişisidir bence.
 
Hayır yani Luffy, Ace, Roger vs. gibi sevilen "karizma, cool" karakterler istedikleri her naneyi yiyince adı özgürlük oluyor, Teach yapınca hain, kötü adam deniyor.
 
Teach’e şans yıldızının parladığı anlara bakalım:
1- D soyuna mensup biri olarak doğması ki bu zaten çoğu şeyi açıklıyor.
2- Yami yami için katıldığı WB korsanlarında meyvenin tam olarak onun tümeni tarafından bulunması.
3- Impel Down baskınında ölümün eşiğinden Shiryu tarafından kurtarılması ve akabinde onu yanına çekebilmesi.
4- Her ne kadar planlamış olsa bile MF’de tarafların ya savaşamayacak kadar bitap düşmesi (WB vs) ya da başkalarıyla muhatap olması (Akainu-Luffy) ve akabinde WB’nin meyveyi alabilmesi.
5- İkinci meyve olayı. Ben bunu yine D olmasına bağlıyorum. O kadar anormal vücutlu karakter gördük (WB, Big Mam, Kaido) ama tarihte ikinci meyveyi alan ilk kişi bir D oldu.
6- Burgess’in bindiği geminin Baltigo’ya demirlemesi. Burada Dragon’un bir planı olabilir ama Teach için büyük bir fırsattı yine de.
Şans faktörü 900 küsür bölümde belki 30 bölüm gördüğümüz bir adam için bu kadar aktif kullanılıyorsa Luffy ile olan benzerliğine dikkat çekmek içindir diye düşünüyorum. Bence Oda’nın gözünde Teach Luffy’nin doppalganger’ı ve anlatılan hikaye aslında Luffy’nin olduğu kadar Teach’in de hikayesi.
Oda’nın serinin başından itibaren en derinlemesine işlediği ve hikayesinin altını doldurduğu karakterin Doflamingo olduğuna çoğumuz hem fikirizdir. Ama Teach’i merkeze alan bir arc işlendiğinde bu ünvanı rahatlıkla Doflamingo’dan alacaktır. Bu potansiyele sahip bir karakter.
 
Son düzenleme:
Black hole tekniği ile herşeyi çekebilmesi ve meyve iptali gayet güzel,Gura Gura zaten harika,pekiii Kurouzu tekniğiyle meyveli-meyvesiz herkezi çekebilir mi ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık