Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Bohemian rapsody.Queen bilmeyen birisi filmi izledikten sonra tüm albümleri dinleyebilir live aid konserinin orjinalinden hiç bir farkı olmaması rami malek namıdiğer mister robot abimiz meğerse mercury miş böyle oyunculuk yok Oscar'ı almama ihtimali yok.Filmde live aid le final yapılması Freddie'nin son zamanlarını,ölümünü falan göstermemesi iyi olmaz diye düşünüyordum ama film tam bitmesi gereken yerde bitti filmi izledikten sonra zaten direk youtubedan Live Aid yazıp Queen'in performansını tekrar izlememek imkansız.10/10
 
Otobüs yolculuğu sırası izlediğim film şu an.

Chappie

Robot polis. Yapay zeka normal zeka çeviren bi yazilimci. Çok hoş. Hugh Jackman ve Dev Patel'in oyunculuklari falan filan. Güzel yani
 

Funduska

Alita Savaş Meleği,beklediğimden bile iyiydi diyebilirim.Aksiyonu john wick tadında,post apokaliptik türünde bir yandan laputa'yı çağrıştıran,yer yer robocop ve real steel'e benzer duygular yaşatan bunların hiçbirini herhangi bir şekilde gönderme ya da alıntı ile yapmayan,90'lar mangalarının asilliğini oldukça iyi şekilde yansıtmış bir filmdi.Özgünlük konusunda biraz beklenti altı kalmış olsa da filmin mangasından çok daha sonra gelmiş olması bunu normal kılıyor.

Filmin kötü bulduğum tarafları;
Gereksiz bir romantiklik ve drama kasma çabası,klişe söylemler ve sahneler,bunun dışında filmin yarıda bitmiş olması,hiç beklemiyordum.
 
Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

8.7 çok fazla abi naptınız yav, etmez o kadar Deadpool çakması :(
This is not real Islam, pardon Spider-Man :(
Çizgi romanlarla aram olmadığı için filmin düşük fps'yle çekilmesini pek sevmedim. Film, gözlerimi yordu bazı sahnelerde. Standart 24fps'yle çekilseymiş daha iyi olurmuş. Bilmem benden başka böyle düşünen var mıdır ama bu düşüncelerimde samimiyim.
 
Gadjo Dilo
Yönetmen: Tony Gatlif
Yıl: 1997

Fransız bir gadjo (çingene olmayan) Romanya'ya bir şarkıcıyı bulmaya geliyor. Onu bir çingene köyünde bulabileceğini öğrenince köye geliyor. Film boyunca adamın yavaş yavaş nasıl çingeneye dönüştüğünü izliyoruz. Yönetmen herkesin ruhunda bir çingenelik var demeye getirmiş ve aslında insana vurgu yaparak saf çingeneliği saf insanlıkla özdeşlemiş. Bundan daha fazlası yok filmde.

Ve elbette ki müzikler harika

 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık