Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Uzun soluklu animelerde One piece - Naruto izledim.Bunlara kıyasla nasıl?
Universite zamanlari guncelde 3 seri izlerdik. O xzamanlar Naruto Bleach ve One Piece uc buyukler diye adlandirirdik. Anime bittikten sonra 2 yil sonra tekrar baslayacak dediler. Su an 7 yil oldu. Bleach kendi icerisinde farkli bir havasi vardi. Muzikleri ozellikle acik ara bir cok animeden onde. One Piece in cok fazla bolum olmasina ragmen kendi icerisindef tutarli olmasi onu uzun soluklu animelerdeki sivama olayina sokmadi. Bu anime de biraz Naruto olayina kayacakti ki bitirdiler. Ama mangasi uzun sure devam ettI. Ya Yeniden cekilip tekrar yayinlanacak yada uzun bir aradan sonra devam edecek gibi. Cok fazla fani var ve bekleyeni cok.
 
En la edición #18 de la revista Weekly Shounen Jump se ha anunciado que el mangaka Tite Kubo va a empezar un "nuevo proyecto". No se ha revelado qué es el proyecto ni cuándo se va a estrenar. Se espera que en la siguiente edición de la revista se revelé mas información.

Weekly Shounen Jump dergisinin 18. sayısında mangaka Tite Kubo'nun "yeni bir projeye" başlayacağı açıklandı. Projenin ne olduğu veya ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli değil. Derginin bir sonraki sayısında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.



@Millennium Wizard sence ne çıkar manganın devamı olabilir mi yada anime ?
 
One piecede güncele gelince bleach naruto arasında kaldım ikisini izledim 8 9 bolum filan sarmadı ikiside death note izledim 2. Bölümden sardı ama 37 bölüm
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık