Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] 100 Canavar Kaido Anlamı - Kaido Büyük Sırrı

  • Konbuyu başlatan ♣ Hawkins ♣
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cedric

Şuan için akla yatan fikir , Luffy yılan kardeşlere karşı istemsizce haki kullanıyor, yada kollezyumda kıyafet kardeşlerden iri olan da istemsizce haki kullanıyor, Kaido da durum böyle olabilir, örnek verilen kişiler bilerek ya da bilmeyerek kullanıyorlardı ama karşımızda bir yonkou olunca bilmemesi tesadüfen yonkou olmuş anlamına gelir ve bu saçma oluyor biraz :D İntihara kalkışması ölmemesi ise fiziksel anlamda insan formunun üstüne yada dışına yani adından da anlaşılacağı gibi canavara dönüşmüş. düşünmek istemediğim şey ise burası op burada ordan zıpla şurdan atla gibi durumlar önemli değil Oda abartı kullanmak istemiş olabilir yani o kadar enteresan ve güçlü bir adam göstermek tanıtmak ilgi uyandırmak için demek istemiş olabilir.:confused:

İhitimallerim,
1: Kaido standartları aşıp dev insan gücünü elde etmiş
2: Kaido doğustan sertleştirme hakisi ile dünyaya gelmiş ve bu kontrolü dışına çıkmış ( aklıma gelmedi değil bu sakın Mogli olmasın) :D
3- Antik yada Mistik Zoan yemiş, Marco'nun meyvesine yakın özellikte, savunma anlamında iyi, kendini yenileyebilen,
4- Şimdi düşününce şans meyvesi yemiş de olabilir. :D
5- Luffy'nin eğitim yaptığı adadaki hayvanların güçlü olmasından yola çıkarak Kaido'nun 100 canavar lakabını alması optaki en güçlü canavarları alt ettiğini de düşündürüyor.
6- Akıl olarak zayıf ve fiziksel olarak gelişmekte tanısını da koyabilirim. :D

Bu adamın sertleştirme hakisi muazzam ve fiziksel gücü (bu adam da meyve yok) meyve yemeden uyandırılmış zoan gücünü elde etmiş ( Garp tarzı bir adam ) ve bunu canavar yapan özelliği de bu diye karma karışık düşüncelerdeyim. :rolleyes: :D
 
Elbaflıdır belki bu adam. Belki Elbaf kralı falandır. O adadakilerin gücü henüz bilinmiyor ve seride çokça da adı geçti. Yani başka bir şeye ihtiyaç durmaksızın sadece güçlü olabilir. Hiçbir düelloyu kaybetmeyen bir elbaflı... Yaşam hayli sıkıcı geldiği için ölmek istiyordur tek dengi WB idi o da gitti. Beni artık kimse öldüremez diye savaş açıyor herkese.
 

Cedric

Kaido ile bir ihtimal daha ortaya atayım, Kaido görünüş anlamında Oz (Oars) a benzemiyor mu ? Acaba bir bağlantı felan çıkabilir mi ? :rolleyes:
 
Meyveyi iptal etmiyorsa nasıl Ace kairoseki zincirleri ile ateş kullanamadı? Koramiral Marcoya kairoseki kelepçe takınca nasıl kizaru onu deldi? açıklarsan sevinirim.
Paramecia ve Logia-Zoan farklı işliyor.

Paramecia (bedeni etkileyenler) direk kişiyi başka bir şekle sokuyor. Meyveyi yiyen kişi kullanmak gibi bir tercih yapamıyor. Mecburen o şekilde yaşamını sürdürmek zorunda.
Yani sen Luffy'i denize de atsan, kairoseki zincire de bağlasan Luffy yine lastik olarak kalır. Arlong Park'da bunun örneği yaşandı zaten. Blackbeard karanlık gücünü kullanmadığı sürece seride Luffy'nin lastiklik özelliğini engelleyecek bir güç bulunmuyor.

Ancak Logia-Zoan meyveler açılıp-kapanma mantığı ile çalışıyor gibi gözüküyor. Marco denize düşerse, kairoseki takılırsa iyileştirme yeteneklerini kullanamaz, dönüşüm geçiremez. Ace içinde aynısı geçerli.
 
Ope Ope ile ölümsüz olanlar kutsal ejder çıkacak.Meyve kitabında meyvenin adı yazar teknikleri yazmaz.Ope'nin ölümsüzlük vermesi Doff ve Ros'un bilgisi dahilinde olduğu için kutsal ejderlerde ölümsüz olanlar vardır.

Kaldı ki hangi zihniyet Kaido gibi bir hayvana ölümsüzlük vererek kendini öldürür ki ? Kaido'dan meyve çıkacak diye korkuyorum. ama çıkacak gibi.Meyve de çıkmasın bunda.Garp gibi vuru vura dövüşsün istiyorum.

Sertlik olayı ise çok abartıldı.Adam yonkou.Kılıçla, giyotinle, mızrakla zarar görmesin bir zahmet.Yüksekten düşerek de kim ölmüş ki seride ? Olay sertlik değil.Sertlik herhangi bir karakterde çıkabilen bir özellik.Avcı kardeşlerin teki vardı, hayvanlar vardı .... Doff bile epey dayanıklı çıktı.

Olay bu adamın ölmüyor oluşu ki bunu meyveye bağlayabilir.Hajrudin'nin Logia sevdası sebebiyle logia diye düşünmüştüm.Dokunulabilen bir logia çıkabilir.Böylece ölmesi zorlaşır.Bu ölmek isteme muabbeti de zorlama.Oda'nın boş haraketleri.Ölmek isteyen her türlü ölür.

Ama meyve çıkmazsa basit sertlik açıklaması olacak.Haki falan işte ...
 
100 canavar kaido hatalı bir bilgi. Adamın adı 100 canavar kaido değil. Hayvanlar kralı Aslan yerine, Hayvanlar Kralı Kaido diye geçiyor mangada.
 
Kaidonun korsan grubu canavar korsanlari olarak geciyor ve mangada gordugumuz gibi adamlari zoan turu yaratiklar. Kaido da liderleri oldugu icin Canavarlar krali olarak geciyor nami.
Bu arada insan formu Bigmamin kucuklugunun gosterildigi elbaftaki devlere cok benziyor ve cussesinide dusununce muhtemelen kendisi bir dev. Bigmamla olan iliskiside elbaftan geliyor olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık