Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Shanks

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 375 83.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 73 16.3%

  • Kullanılan toplam oy
    448
Fazla detaya girmek istemiyorum ama sanji ve zoro’nun seviye farkı hala 20 douriki mi sence? Wb bile diyor merdivenleri çok hızlı tırmandın diye. Shanks yerinde saymamış yani tek kolla bütün bunları başarmış meyvesiz hemde. Tek kollu adam korkmadan wb ile kılıç çarpıştırıyor sonra kaido’yu durdurup savaş basıyor. Yani mihawk buna ne yakın ne bir seviye ne olay gösterebilmiş değil. Mihawk’ın sadece en az 13 sene önce mi ne yaptığı duello var elinde. Shanks’in bunca yaptığı şeyden sonra sırf mihawk’ ile eskide yapmış olduğu bir şey yüzünden bir tutmak shanks’e haksızlık bence. Sabody’de büyük ihtimal luffy en güçlü nova bile değildi drake,urogue gibi karakterler daha güçlü bir izlenim vermişti bize. Şimdi ise luffy kesin en güçlüsü diyebiliyoruz rahatlıkla. Shanks ve mihawk da bir tutulmamalı artık bence.
Shanks bence de öndedir. Fakat Vivre Card meselesini ne kadar kabul eden çıkar bilmem ama onda Luffy'nin köyündeyken bile Shanks'ın yonko olduğunu öğreniyoruz. O köyde bulunduğu zamandan kronolojik olarak Roger'ın ölümüne doğru gidersek. Hızlı yükselme olayı anlam kazanıyor bence. Bana kalırsa Mihawk, Shanks'ı yenemez ama bu amiral seviyesindeki adamlardan da çok aşağıda görmüyorum.
 
Vah vah korktuğum başıma geldi:(
Aynı zamanda vista>kk lobisi de doğmuş oldu.
Ne de olsa mihawk ile kapışacak seviyede:/
Mihawk ile kapışacak yeteneği varmış ama Vista, Mihawk'ın ''rival''i değil. Shanks'a ''rival'' olan da Vista değil, Mihawk.
Korktuğn başına gelecek tabii. Ne sandın sen bizi. :flaugh::flaugh:
 
Reis her alanda döktürüyor.

-Hakide zirvelerden
-Kılıç kullanmada en güçlüsü ile baş edebiliyor.
-Ödülde en üst seviyelerde.

Adam tam komple bir karakter ya. Akıyor adam akıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık