Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer tarafta da yonkou unvanını düşürmek var ama. :D Beni biliyorsun, başından beri Bigmom>Shanks diyordum zaten. E Kaido>Shanks olduğunu da biliyoruz. E Teach için de hep Shanks'ı indirecek diyoruz. Haliyle Shanks en güçsüz yonkou olmuyor mu bu durumda? :/
Yav bu bilgiyi yayma işte forumda. Bir türlü şu Mihawk'ı güçlü gösteremedik. Şimdi de Shanks'ı gömecekler senin gibi. Bir yüzümüz gülsün artık. Sal bizi. :ehe:
 
Diğer tarafta da yonkou unvanını düşürmek var ama. :D Beni biliyorsun, başından beri Bigmom>Shanks diyordum zaten. E Kaido>Shanks olduğunu da biliyoruz. E Teach için de hep Shanks'ı indirecek diyoruz. Haliyle Shanks en güçsüz yonkou olmuyor mu bu durumda? :/ En azından benim için öyle yani.
Olm adamın meyvesi yok la. Meyvesi bile yok kim olabilir bu adam. Yonkou olması bile mucize. Roger'ın tayfasından, ULU BÜYÜK USTA MIHAWK ile dövüştü diye yapmışlardır.
 
Amirallerle Yonkoular arasında hiçbir zaman uçurumlar olduğu söylenmedi zaten. Seride gördüğümüz hiçbir amiral kimseye karşı ezilmediği gibi, en güçlüyle karşılaşıp denk dövüşebildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık