Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro, Çakılı Mihawk'ın Seviyesini Aşmış mıdır?

Bu seviyeyi aştı mı?


  • Kullanılan toplam oy
    284
Luffy'nin Katakuri'yi yeni yeni yakaladığı evrende Zoro şimdiden Mihawk'ın her halini aşmıştır.
 
Hee 24 yaşındayım 2 - 2.5 senedir seriyi bıraktım, hayatımda her şeyi düzene koydum ama gel gör bu konu Zoroma gitti :D
Zoruma gitmelik bir durum yok. Yıl 2019 bro, bu soru sorulur mu ? :D Adam Wano arca geldi hala ciddi ciddi çakıda takılı kaldığını düşünüyor musunuz? Çakı meselesi serinin en başında Zoro ile Mihawk'ın arasındaki farkı ve Zoro'nun daha gitmesi gereken yolun ne kadar olduğunu gösteren bir şeydi.Şuan Mihawk'ın hayatında yaptığı en büyük hata Zoro'ya karşı çakı çıkartmak olur.Muhtemelen göreceği son surat olur Zoro. Hayır bu gayet düşünülebilir bir şey.. :D
gardaş bu nasıl rage :D
Gardaş sinirlendim la. Çakıya değil soruya :D Bu soru hala soruluyorsa biz bu adamı nasıl Dünyanın en iyi Kılıç ustası yapacağız abv.
 
yok aşmadı. 1000 KÜSÜR BÖLÜM OLDU AMA AŞMADI.ADAM KOCA KALYONU İKİYE AYIRDI AMA ÇAKIYI AŞMADI.YETMEDİ ÇELİĞİ KESTİ, ASURA DİYE BİR ŞEY BULDU, ZAMANIN EN İYİ KILIÇ USTALARINDAN RYUMAYI YENDİ, PX PARÇALADI, ORTADAN İKİYE TREN AYIRDI AMA GEL GÖR Kİ UFACIK 1 ÇAKIYI YENEMEYECEK SEVİYEDE HALA.

Allah için ya.Mihawk'ın çakılı resmini koymuşun, bide Zoro'nun resmini eklemişin, konu içerisinde bile sormamışın soruyu sadece başlıkta belirtmişsin...Al sana konu gibi konu işte.Forumun vizyonu artması gerekirken git gide daha mı dibe batıyor ne? Önceden ayıp olmasın diyede olsa 1-2 satır bir şey yazılırdı...Neyse gerçekten harika konu favorilere attım.
Reyiz sen seriyi bıraktığından bilmiyon.Zoroyu Wanoda fatmagule çevirdiler.4 er 4 er mazallah.
 
Abi virgül falan kullanın :D Bir an algılayamadım başlığı. Türkçe yazım kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık