Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Vista

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 119 80.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 29 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Windows 7 aslında Vista'nın aynısı sayılır.
Öyle, zaten hepsi xp'den win10'a kadar biraz güncellenmiş kerneli kullanıyolardı,windows 10'un bir sürümünden sonra çekirdek değişti hatta bu yüzden eskiden eski sistemler yeni işlemcilerde çalıştırılabiliyorken şu an sadece win10 ile çalışıyorlar.
Şimdi de yeni bir win core diye tamamen yeni bir işletim sistemi çıkacakmış ama tabi gene eski donanımlara desteği olmayacakmış.
 
Başı Luffy'e dönük Mihawk ile 28 saniye kadar kılıç tokuşturmak dışında hiçbir başarısı olmayan, Akainu'ya verebildiği en büyük hasar minik bir sıyrık olan, savaşta ne Ace'i ne de babasını kurtarabilmiş vasat kılıç ustası.
 
Mihawk ile sadece saniyeler süren bir kaç öylesine kılıç tokuşturması olan ama sırf Mihawk'a karşı, bu karşılaşmayı kullanmak için algı yapılıp, forumda gereksiz övülen ve zaten Mihawk adını söyleyince; beni tanıyor musun diye soracak kadar heyecanlanan, Saka'yı, Marco ile beraber kesmelerine rağmen sinek ısırığı kadar bile hasar veremeyen biri. Ama Mihawk abisi yüzünden forumda övülüyor. Tabi benim karaktere bir garezim yok ne severim ne sevmem ama Yasopp reis buna gıcık sanırım, belki bu da Sanji gibi bir sapıktır, çiçekli miçekli bir şeyleri var zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık