Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Vista

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 119 80.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 29 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Wb için sıkıntı yok bence, Roger rüzgar gibi geçti gitti. Kid içinse kartlar hazırlandığında Kid ne durumdaydı bakmak lazım. Kid kartı hazırlandı kontrol edildi onaylandı sonra mangada o sahne olduysa bence sıkıntı yok ama Vista, Croco veya mangada işlenmiş bir karakter için ekstra bilgi veriyorsa ben bunu doğru kabul ederim. Vista gözlem hakisini belirtmeye gerek yokken söyleyip Croco'da sürpriz yapamaz. Crocus için bile haki yazan Croco'da neyin sürprizini yapacak ki. Yine dönelim Vİsta'ya zırh hakisinde ustalaşmış özellikle bu baya önemli bir bilgi bence. Buradan Akainu'ya ekmek çıkar. Kabul etmeyeceksek mangayı başka yorumlarız. Şu saatten sonra Vista için b.haki çöp demez kimse Akainu ah dedi diye.

Sonuç olarak bilemiyorum. H.haki bir nebze sürpriz sağlar da gözlem ya da silahlanma için kimse sürpriz yaşamaz.
Dediğim gibi kid’in kral haki olayı öyle heyecanlı bir durumda da anlatılmadı kaido bir panelde anlattı geçti. Yani Oda gizem kastı da denemez çünkü fazla üstünde durmadan kaido ayak üstü söyledi. Mesela vista ve jozu’nun kartında kral haki yoktur yazmıyor. Kral haki kullanıp kullanmadıkları bilinmiyor yazıyor. Peki Oda bunları kontrol ederken dememiş mi var mı yok mu diye:rolleyes: Mesela crocus seride işlevi bitmiş bir karakter. Brook laboon’a döndüğü vakit yine görünür bir iki sohbet ederler en fazla. Yani crocus hakkında istedikleri bilgiyi verebilirler kimsenin aşırı tepki vereceği bir karakter de değil. Croco’nun kartı baraquo works arcı kartı olarak geçiyor. Yani seri başı croco’nun kartı desek yanlış olmaz. Wb ve ivankov ile ne yaşadığı belli değil mesela bunları da hep üstü kapalı belirtmiş kartında. Demekki croco
hakkında bilgi vermek istemiyormuş. İlla gizem olmasına gerek yok çünkü kid’in kral hakisine ayak üstü ve tek panel ayırdı sadece. Bana bu bilgiler biraz gizem ve biraz keyfi gibi geliyor. İstedikleri bilgiyi veriyorlar. Jozu ve vista’nın kral hakisine bile kesin yok diyememişler. Ha şunu da belirteyim ace’in kartında iki haki türüne de bilinmiyor dendi ama ace romanı Oda onaylı ve ace’in sabody’de haki kullandığı ortaya çıktı.
 
Vista’nın kartından birkaç kesitinin çevirisini şuraya atayım.

- İnanılmaz kılıç yetenekleriyle Mihawk ile mücadele edebilecek üst sınıf (top class) bir kılıç ustasıdır.

- Tayfanın en önemli üyelerinden biridir.

- Zırh ve gözlem haki kullanıcısıdır.

- Özellikle zırh haki konusunda ustalaştığı belirtildi.

- Mihawk’ın gücüne rağmen onunla yüzleşmek için birazcık bile çekinmemiştir.

- 47 yaşında
Ek olarak:

-Gençken çok sert çalışırmış ve daha tahta kılıç ile antrenman yaptığı zamanlar bile gerçek bir kılıç tutmaya meraklıymış.

- Kılıçlarının üstüne kara bir tabaka oluşturup kara kılıca dönüştürebiliyormuş (zırh hakisine atıf yapılmış burda).
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık