Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vasto Lorde İchigo vs Kyouraku

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    36
İchigo'nun bu formu Ichigo vs Aizen'de Aizen'nin son formuna yakın bir noktada. Sadece bilinci yok.

Ayrıca Vasta Lorde değil. VL bu formu bırak espadanın bile altında. Sadece söylenişi güzel o kadar.
 
İchigonun seri boyuncaki en güçlü halinin bu olduğunu düşünmüyorum.

Vaste Lord hali bir elit Quincy ile kapişabilirmiydi ?Shunsui gayet kapisabildi.

Shunsui'nin bankai hali, aşar bence bu seviyeyi.
 
Vakit bulursa çürütemeyeceği şey yok gibiydi.Ancak füze gibi hızlı reaksiyon gösteren saldırılara kaçacak yer bulamayınca yakalanıyor ve hasar alıyor elbette.Cero da patlamalar yaratıyor ve yavaş değil gücü bir anda işlemez Barragan'ın.Seride çizilmese de böyle olduğunu tahmin ediyorum.Çünkü Starrk'ın ana gücü Cero ve patlamalara dayalıydı ve Barrragan'dan daha güçlüydü.Onu yenebilecek yeteneklere sahipti kısacası o yüzden 1 numaraya sahipti.Aksi takdirde üstte olması saçma olurdu.
O sıralamaları Aizen neye göre yaptıydı tam hatırlamıyorum Stark yakın dövüşte kötüydü ondan yenildi.
 
İchigonun bu formunu sanırsam sadece ulquirro ile savaşında gördük. Bu formundan ziyade tam anlamıyla göğsünde delik açılmış bir ichigonun hayata nasıl tekrar geldiği beni daha çok meraklandırıyor. Ulquirra'nın ichigoya yaptığını şu ana kadar bleach evreninde yapan yok. Bleachı neden daha az sevdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Güç farkının muazzam olduğu hep gösterilirken bir anda ichigo dnalarında bulunan gücü aktif eder ve düşmanı az bir farkla yenmez dalga geçer gibi ezerek yener (ulquirra ve aizen savaşları buna örnek). Ichigo vs all olsun isterse adamın sonsuz bir potansiyeli var. Bleach serisinde ichigo'nun yenemeyeceği hiç bir düşman yok malesef.
 
600. bölümlerin başına kadar okuduğum manga bölümlerini ele alırsak gönlüm Ichigo'dan yana. Bu Quincy arc başladıktan sonra çok soğudum seriden. Resmen içinden geçtiler Shinigami'lerin. 10 tane espada için soul society'i dağıtır diyorlardı sonra bu elemanlar çıktı piyasaya. Forumda kimsenin finalden memnun olmaması sebebiyle de bitirmeye bile tenezzül etmedim seriyi, o kadar soğudum yani. Gerçi yalan söylemiyim, Bleach'in neden bu kadar sevildiğini de hiç anlamadım, başından beri pek zevk alarak okumadım. Naruto ve One Piece'in yanında çok sönük kalıyor bence. Keşke konuyu buraya çekmeseydim de neyse. Yedik bir halt artık. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık