Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Kardeşlerin Impel Down Baskını!

Charlotte Kardeşler Buradan Çıkabilir Mi?


  • Kullanılan toplam oy
    149
Magellan Katakuri ‘i alır , Law ve Kuma Cracker’i alır , Smoker Oven’e kaybeder ama Oven’i alt edebilirler kalanlar
 
böyle konular artabilir eğlenceli oluyor :) sanırım charlotte kardeş alır ama çokta emin değilim,smoker birşey yapamaz ama öyle takılır ..
 
Crocodile-Jinbei-Daz-2yö Luffy- Ivankov ve sayısız mahkumu topuklatan adam mı çöp oğlu çöp? Magellan'ın iki yıl önce diz çöktüğü yumruk Luffy'nin en sinirli, en odaklanmış belki iradesinin en yüksek olduğu anda gelmişti. Ve bu adam logia değil amiraller gibi ve orada haki filan da kullanmıyor, çünkü o sıralar siyahlanma diye bir şey yok. Luffy'nin en aciz kaldığı adamı sadece bir darbe ile yargılıyorsan senin bileceğin iş hocam. :D Öyle bir algı yaratıldı ki sanki o dövüşte Magellan dayak yedi. :D Bu adamdan en azılı suçlular kıçlarına vura vura kaçıyorlardı topukları. Ki adamın meyvesi serideki en tehlikeli meyvelerden biri. E aynı adam Teach ve tayfasını tekliyordu? Hani Yonkou Shanks'ın gelip WB'yi uyardığı adamı? E şimdi onu göreceksen bunu da görün yani. E bu adamın Dof level adamı tayfasıyla beraber teklemişliği de var. Bunlar neden sayılmıyor?

Kuma mı 4. adam etmiyor? O meyve, o zeka, o hız ile hangi 4. kumandandan altta kalırmış merak ettim doğrusu. Adam Korsanlar Kralının sağ kolu ve en hızlı amiralin dövüşünde araya girip dövüşlerini durduruyor, Kizaru'nun elinden adam alıyor. Serideki belki en mükemmel meyvelerden birine sahip ve konumu gereği(Hükümetin içine sızdırılmış bir ajan, büyük ihtimal o dönem Dragon'un en önemli adamı. Onu geçtim Vegapunk bu adamı kullanarak yaratmış Px 0'ları. Oradan tartmak lazım bu adamın gücünü.)

Sırf Zoro'ya karşı merhametli davrandı, kesik yedi diye yani...

Abartılan biri varsa o da Kata boi.:hıh:
Onları 30 milyonluk adama yenilen Croco, balık, 50 milyon ödülü olan bir başka çöp, Pasifista'yı (?) zar zor yenen Luffy, Akainu'dan tek yiyen bir okama olarak düşününce bunları kovalamanın o kadar büyük bir şey olmadığını anlayabilirsin. :D

Ben Iki yıl önceki Luffy'den dayak yedi demiyorum zaten. Tek atması gerekirken gidip önünde diz çöktü, mesele orada. O yumrukta istediği kadar irade olsun, iki yıl önceki Luffy'nin aynısını Cracker, Dof veya Katakuri'ye yapabileceğini düşünüyor musun? Bu saydıklarımın üçü de durum ne olursa olsun, tekler geçerdi. O yüzden bu adam sağ kol falan etmez. Üçüncü adam da etmez.

Aynı Dof level adam ve tayfası daha sonra Magellan'a ne yaptı peki? Teach orada Magellan'ın da kendisi gibi durup konuşacağını falan düşünüyordu, sonuçta tek yedi. Herkesin kendisi gibi bosbogaz olmadığını farketse o saldırıyı da savuşturabilirdi.

Kuma'ya gelince, pek zeki sayılmaz öncelikle. Ben zaten güçsüz demiyorum, ederi en fazla 4. adamdır diyorum. 4. Adam dediğin, Dof ile dövüşen Luffy zaten. Dof da 3-4 arası bir şey. İki yıl önceki Zoro'nun kesebildiği adama G4 ne yapardı peki? :ehe:

Zoro'ya karşı merhametli davrandı evet. Normalde tekler geçerdi. Ama bilerek kendini kestirmedi. Orada merhametli davranan Kata veya Marco falan olsa Zoro kesebilir miydi? Sanmıyorum. Dragon'un sağ kolu olayı da pek belli değil. Hala Sabo'nun üstünde bir adam olabilir.
 
Magellan ve Kuma hype için kullanılan adamlar.
Yoksa 2y önce imkanımı var öyle vurmanın kesmenin.
O yüzden ciddiye almıyorum.Kuma ve Magellan en az 3'üncü adamlar kadar vardır.
O yüzden daha tehlikeli yetenekleri olduğu için onlara oy verdim.
 
Şimdi gördüm bu konuyu. Da Charlotte ailesinin oraya değil 3, 13 kişi gitmesi lazım. ID tarafında Magellan, Law, Kuma, Smoker'dan ziyade elinde demir taşı kelepçe ve mermiye sahip yüzlerce asker, 5 uyanış açmış ve ölmedikçe sürekli iyileşen hayvan muhafızlar. Geriye kalan canavarları söylemiyorum.

Luffy'nin oradan çıkabilmesinde şansının yanında, yanına aldığı nitelikli kişiler ve Teach rol oynadı. Zaten Luffy'nin bile 10 yılını Impel Down'da bıraktığını düşünürsek bunlar çıkamazlar oradan.
 
Takım savaşlarında Law'un etkisi çok büyük, yapabilecekleri kombolar çok çeşitli, Katakuri'nin gözlemi bile çaresiz kalır bence. Ayrıca Magellan'ın zehrini çok küçümsüyorsunuz, bir kere temas edildiğinde geri dönüşü yok. Charlotte kardeşleri iyileştirecek bir Ivankov veya panzehir getirecek bir Shiryu da yok, dövüşü kazansalar bile Smoothie'yi çıkaramadan ölürler.
 
Kuma ve Magellan alır. Law in meyva zaten çok işlevsel burda smoker a gerek yok. Otursun izlesin.
Bi Hydra ya 2 kişi gider zaten sona kata vs 3 u kalır.
Mezar olabilir de 6. Kata atılabilirler de...
Bu adam Shiryuu nun içinden geçmiş. Bakma teach onu alamazdi eğer yediği meyve avantajı olmasa. Şeytan meyvasini iptal Edip de almıştır magellani. Adama haki ile bile dokunsan eline zehir bulaşıyor. Tam bir baş belası. 2y sonra feci güçlü döndüğüne eminim. Shiryuu nun geldiği noktaya bak. İmpel down düşmesinden sonra fena hırs yaptı Magellan. Bu neticede aşırı güçlendiğini söyleyebilirim. Kuma zaten devrimcilerin sağ kolu ve eski bir kral. Meyvası efsane. Bu Charlotte kardeşlerin oradan çıkma ihtimali yok.
Hoşbulduk
Bu sitede komutanlar acayip küçümseniyor.Cracker dediğimiz adam g3ün bile kıramadığı onlarca bisküvi askeri rahatlıkla yaratabiliyor,Dof'un çizik atamadığı g4ün kolunu rahatça kesebiliyor ki fiziksel güce abanmış bir karakter bile değil iken.
Katakuri ise seride gördüğümüz en iyi k.hakiye sahip kişi.Uyanışıyla G4'e bile üstünlük kurabiliyor,uyanış kullanmadan da g4 Snakeman ile başa baş dövüşebilecek kadar hızlı ve güçlü,b.hakisi de Luffy'nin ellerini yamultacak kadar iyi.

İmpel Down takımında ise,uyanış açmayan Dof'tan dayak yiyen Law,iki yıl önceki Zoro'nun kestiği Kuma,Vergo'dan dayak yiyen Smoker ve abartıldığını düşündüğüm Magellan var.Nerden bakarsam bakayım Charlotte kardeşler kazanır bana göre.
Anlamıyorum, Fujitora gibi k. haki sayesinde 2 göze ihtiyaç duymadan amiral seviyesine erişmiş bir adamın hakisini nasıl Katakuri gibi sadece geleceği görebilen bir adamın hakisinden aşağı tutuyorsunuz?
 
Hoşbulduk


Anlamıyorum, Fujitora gibi k. haki sayesinde 2 göze ihtiyaç duymadan amiral seviyesine erişmiş bir adamın hakisini nasıl Katakuri gibi sadece geleceği görebilen bir adamın hakisinden aşağı tutuyorsunuz?
Öncelikle hoşgeldin hocam.Fujitora'nın sadece k.hakisi çok iyi diye amiral olmuyor,hayvan gibi güçlü de meyvesi var adamın.Birinin ana gücü k.hakiden gelirken diğerinin meyve+k.hakiden geliyor gördüğümüz üzere.Sadece geleceği görebilen derken de geleceği görebilmek basit bir şey gibi yazmışsın.Mangada da k.hakisine en fazla vurgu yapılan karakter Katakuri.Neden Fuji'yi ondan daha üstün göreyim ki.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık