Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    466
Pika ve Vergo tartışması geçmiş. Neymiş efendim doflamingo, Vergo'ya ortak demiş onun yeri ayrıymış. Ortak dedi diye gücü daha mı yüksek? Nasıl bir ortakmış ki Law'dan tek yedi. Aynı lawı ise diğer ortak dof kolsuz bıraktı. Bir ortak dedi diye adam güçlenmedi. Ne yani ortak demese gücü mü azalacaktı?

Bu mantıkla hareket edersek, Pika da diamanteye ezik dedi. Oysaki aynı rütbede insanlardı. Pika'ya göre diamante ezikse pika demek ki çok güçlü.

Pika ve vergo arasında öyle ahım şahım bir fark yoktur. Bence ikisi bir birine denktir. Ortak mortak hikaye. Şu ortak diyenler roger da rayleighe ortak diyor ona ne diyecekler merak ettim. Yoksa rayleigh ve roger aynı seviyede mi?
 
Zoro Sanji’den biraz daha güçlüdür seçeneğini aradım bulamadım mecbur eşitlere verdim.


Tayfada zaten her arc sonu kendini belli eden bir güç dengesi var. Bu kolay kolay değişmez. Zoro ikinci adamdır ve hep öyle kalacaktır. Sanji ise Zoro kadar güçlü olmasa da onun rakibi konumundadır.
 
Zoro Wano Arc'ın da şaha kalkacak, Sanji yine aynı kalıcak.. Ki All Cake adasında bi şeklini göremedik, daha da göremeyiz. 1-2 gömlek daha iyi Zoro.
 
Vergo, Pica'dan net güçlüdür denilince neden salağa yatar gibi sürekli "Dof=Vergo mu yani ehehe xd" kıvamında yorumlar geliyor?
 
Vergo, Pica'dan net güçlüdür denilince neden salağa yatar gibi sürekli "Dof=Vergo mu yani ehehe xd" kıvamında yorumlar geliyor?
Buyrun açıklayın o zaman ortaklık kavramını da biz de anlayalım nereden geliyor bu vergonun üstünlüğü. Zira tek dayanağınız vergoya ortak dedi bu sebeple daha güçlü.

Ha bir de hakisi övmüş. Hakisini övdü diye diğer tüm yetenekleri de mi daha üstün? Haki tek kıstas mı. Hakisiz luffy çift hakili yılan kardeşleri indirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık