Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Top 5 Shounen Listeniz

Çok orijinal oluşunu sevdim kısaca :) Farklı bir seri, tipik shounenden çok ayrılıyor. Görmeye hiç alışık olmadığımız bir janrı var mesela. MAL'dan aynen alıyorum: Drama, Fantasy, Psychological, Thriller. Absürt ve harika :D

Ana karakter ise ayrı bi dünya. En sevilmeyecek, itici ana karakter bile olabilir. Ve bu da onu farklı yapan şeylerden biri. Gerçekten s.çıp batıran bir ana karakter yani böylesi yoktur hem üzülüyorsun hem kızıyorsun hem "cringe" var her olumsuzluğu yaşatıyor resmen mal ama tabi hep de öyle değil arada da iyi şeyler yapıyor falan. Oldukça sıradan ki bu da yine onu orijinal yapıyor :) Konusunun farklılığı, işlenişi, karakter havuzu ve sunduğu gizem hoşuma gitti işte serinin. Bir de bu ölüp yeniden gelmeyi bir şekilde hikayeye yedirebilen yapımlara zaafım var sanırım. Edge of Tomorrow da hoşuma gitmişti de o aklıma geldi :) Seride de yine bunun işlenişi çok iyi. Ana karakterin yaşadığı travmayı falan güzel yansıtıyor.

İşte devamı gelmeyecek büyük ihtimal o beni kahrediyor :( Manga uyarlaması da değil ki bulup okuyayım.
Normalde sıkılınca izlemeyi bırakan biriyim. Ama küfürler eşliğinde bitirdim. Yani izletti kendini. O yönden hak verdim. Lakin devamı çıkmaz umarım.
 
Akatsuki no Yona(Malkoçoğlu)
Hunter x Hunter(Müzikler ve hikaye)
Haikyuu(Komedi ve heyecan)
Naruto(İlk anime)
Shingeki No Kyojin(Müzik ve hikaye)
D-Gray Man(Allen Walkerrrr)
+
Tower of God (bu bi değişik:D)
Gakuen Babysitters(iç ısıtan , komik,şirin)


Aslında Hajime no Ippo ' da bu listede olurdu da mangasının geldiği nokta gerçekten hiç hoşuma gitmedi.Bu yüzden yazmadım.
 
Son düzenleme:
1-)Gintama
2-)Claymore
3-)One piece
4-)Neon Genesis Evangelion
5-)GTO

Berserk ve Vagabond shounen diye geçmiyormuş öğrenmiş bulundum.
 
Slam Dunk(Basketbol'dan nefret edeni bile sevdirir :))
One piece( Başladığımda liseyi yeni bitirmiştim galiba şuan mühendisim iki tane çocuğum var seriyle birlikte ömrümüz de tükeniyor :D Efsane konu derinliği,karakter çeşitliliği,tutarlı senaryo.....Mangasının hastasıyız yıllardır bizimle birlikte büyüdü şimdi de yaşlanıyor :D Animesini kısım kısım sadece vs'leri izliyorum en son animede marinefortu izlemiştim siz hesap edin kaç yıldır izlemediğimi animesini dirensem de gücüm yetmiyor.)
History's Strongest Disciple Kenichi(çok eğlenceli)
Bleach(daha iyi olabilirdi malzeme çok iyi ama sapıttı:()
Naruto(mangası tabiki ilk sıralarda olabilirdi benim ilk göz ağrımdı ama animesi filler nedir fillerlarla bir seriden takipçiler nasıl soğutuluru öğretti animesinin
formülü=%20 ana konu + %80 saçma sapan kimsenin merak etmediği çoğu zaman izlemediğimiz aylarca ana konuyu beklediğimiz fillerlar.Animesindeki bu durum mangayada bir antipati oluşturdu ve son zamanlarında sadece finalini görebilmek için yılların hatırına okumuştum...)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık