Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Fairy Tail En Güzel Kadın Anketi

En Güzeli Sizce Hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    92
Fairy Tail şonenliğin hakkını veriyor. Yani tam 14 yaş altı oğlanlara göre. Bu çocuklar sebep aramaz, güç dengesi aramaz, mantık da aramaz. Dövüş ve meme görsün yeterli. Maşima da tanıyor bu çocukları. Tam olarak istediklerini veriyor. Hem de fazlasıyla. İşe yarıyor da ha iz bırakmayacak asla ama bu da Maşima'nın umurunda değil.
 
Seri yarıştırmak değil niyetim ama zaman atamasından sonra değişmedi mi sence? İç organları kalmadı kadın karakterlerin.
Yahu ayda yılda bir görüyoruz ki çoğu kadın karakter biçimsiz yamuk yumuk. :D Yani mesela Smoothie'nin nesi fanservis olabilir? :D Oda hikayeye başlarken umurunda değildi tabii ama sonra ticari kaygılar devreye girdi doğal olarak. Fakat yine de makul bence. Gerçi Fairy Tail'de de sıkıntı yok bana göre.
 
Nami,Robin ve çeşitli örneklere bakarsan op de o konuda sütten çıkmış ak kaşık değil yani.Bu adamın hikayesi upuzun,detaylı falan filan F.tail gibi istese de kadınlara zaman ayıramaz zaten.Ama zamanı olsaydı bol bol üzerine düşeceğine emin olabilirsin mangakanın.Şu anda bile Sanji'nin sapıklıklarına sayfalar harcadığına göre gerisini sen düşün.
Seri yarıştırmak değil niyetim ama zaman atamasından sonra değişmedi mi sence? İç organları kalmadı kadın karakterlerin.
Haklısınız ama FT kadınları hep cinselliği ile ön plana çıktı. Sanki seri onun üzerine yazılmış gibi.

Bak ne güzel söylüyorsun zaman atlamasından sonra diye. OP her zaman fan servis yapmadı. Evet 2y sonrasında fan servis olabilir ama bunu abartmadı. Yani Erza'nın erkeklerle banyoya girmek istemesi gibi Nami ve Robin'den böyle şeyler görmüyoruz mesela. Sanji örneğini de şaka amaçlı görüyorum. Aynı şekilde Ichiya'nın sapıklıklarını da. Bu tarz sahneler hemen hemen her shounen de var. Bleach'den Kon mesela. O da aynı. Bunlar işin komik tarafı. Ama dediğim gibi FT, kadınları çok farklı amaçlarla çizip kullanıyor bana göre.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık