Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller ve İmparatorlar Hakkında Bir Soru

Fakat şu var hocam wb akainu vs baz alınamaz aldık diyelim dünyanın en güçlü adamının bire bir vurduğu darbelerden sağ salim ayağa kalkmıi bir akainu var dayanıklılık üst düzey sence kaido wb den daha guclumudur ? ve o kadar güclü saldırı yapabılır mı ? Bm veya Kaido hakkın da hiç bir şey görmedik sadece luffy'ye karşı hamleleri oldu peki yonkou vs yonkou da nasıllar acaba luffy'yi yenmek basit ama şu var aokiji vs akainu 10 gün sürdü acaba akainu vs bm 10 gün kapısabılır mı peki kapıssa aclık krizi ne olacak ? kaido ile vs muhabbetleri kaido ölümsüz olabilir ama yenilmiyor değil yenilmişliği var kime ne zaman nerede belli değil ama yenilmiş acaba şu an ki amirallere karşı ne olur bilinmez . bb akainuyu görünce tüm tayfası varken topuk topuk kaçan bir eleman :D shanks konusun da bir şey diyemiyorum çünkü bana göre meyvesiz karakterler daha ağır basıyor gibi örnek garp veya roger haki masterlık yapmışlar ama ben yine diyorum 1 yonkou ile 1 amiral eşittir yarı yarıyadır bir birlerini alma şansları öyle bariz açık ara bi üstünlük olması imkansız şahsi görüşüm .
BM açlık krizi çektiği zaman istediği yemeği yiyebilmek için Amirale tek atar 10 gün beklemez zaten o durumda amiral topuklar kaçar BB iki yıllık zaman dilimin öncesinde kaçtı akıllı davrandı ancak şimdi kaçar mı sanmam yanlız şu konuda sana kesin katılıyorum Shanks çok farklı birşeyler olacak
 
Oda yonkoları çok sakladı hala da saklıyor daha shanks'i dövüşürken görmedik bile. Sırf bu yüzden bile Yonkolar> Amiraldir bence. Kaidoya bakınca bu adamı kizaru'nun kuzan'ın falan birebirde alma ihtimalini göremiyorum. Kaido başka da diyemeyiz adam ben ölmüyorum Beyazsakal bunu nasıl başardı diyerek kendine denk görmüştü Wb'yi.
Ama bi yonko 2 amiral falan alamaz. Sağ kollarda amiralleri alamazlar sadece biraz tutabilirler savasabilirler ama eninde sonunda galip amiraller gelir..
 
Bir yonko tek başına iki amirali alabilir mi alamaz mı onu bilmesem de (ki bence kesinlikle kaybeder denilebilecek bir durum da söz konusu değil) ne şartlarda olursa olsun, hangi amiral ve hangi yonkou kapışırsa kapışsın amiralin kazanma şansı benim gözümde 0' dır. Bir yonkou bir amiralin içinden geçer, bu dövüş 10 gün falan da değil, 10 saat bile sürmez. Kaido-Big mom ikilisinin eski üçlü amirallerle kapışması durumunda üçünün de helvasını yerdik bence.
 
Bence bir Yonko tam gücünde iki amirali alabilir. Zaten ağır yaralı+yaşlı bir Beyazsakal'ın pek de yorgun olmayan bir Akainu'yu yerin dibine soktuğu düşünülünce (her ne kadar sonra çıksa da, aldığı hasar aşikar) bir Yonko'nun iki amiral alması mümkün gibi gözüküyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık