Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Monkey D. Dragon'un Seviyesi

Dragonun seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    280
Yok, güçsüz olduğunu da düşünebilirsin Oda bu tip tartışma ortamlarını iyi yaratıyor. Zaten serinin bu kadar ekmek yemesinin sebeplerinden biri de iyi tartışma ortamı sağlaması okuyucuya.

Yani, WB gerçeği var ortada, adam serideki en iyi güç göstergelerine sahip, en çok övgüyü gerek seri içi, gerek databook alan o. Öldükten sonra bile karakterler onu örnek veriyor güç kıyası yaparken. Ama yapılan muameleler ortada.
Peki güçsüz derken amiral seviyesi çıkmasını mı güçsüzlük kabul ediyoruz onu merak ettim :D
 
Doragonun seviyesini merak etmiyor heralde korsanfan ahalisi. Mihawk'ın seveni daha fazla ondan gücü konusunda deli gibi tartışıyorlar galiba bilemedim şimdi :D Doragon, mihawkdan daha gizemli bir karakter o yüzden doragon > mihawk kesin gözümde. OP evreninde gizem büyük bir güç unsuru hepinizinde bildiği gibi. Doragondan daha gizemli olan rogerda bu yüzden KK'dır. Gücü hakkında hiç bir kırıntı bilmediğimiz için ve ne yaptığı hakkında en ufak bir fikrimiz olmadığı için adam KK'dır. O yüzden Roger > Doragon. Büyük ihtimal doragonun seviyeside KK'nın bir tık altı yonkou'nun bir tık üstüdür.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık