Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

Bu E.Oda da sıçtı sıvadı halen de sıvıyor. Daha haki bile düzgün kullanamayan WB icin övgüler de övgüler. Keşke adamı Mf de ezmeseydin. Bir kaido ve BM ye bak bir Mf WB ye
 
Çünkü Garp gösterişi seven biri değil ünvanı felan da umursamıyor. Garp korsan da değil ayrıca denizci olursan Amiral oluyorsun ekstra kahraman lakabı verilmiş Rockstan ötürü .

Garp İçin denizi tanıyan eski kulağı kesik lafını bizzat Beyazsakal’ın kendisi söylüyor .

Shiki denen armut boş Boğaz biri zaten . Zira kendisi WB’e abi Roger öldü denizlerin kralı sensin çeken biri. Bu adam Roger’e bana katıl diyedebiliyor.

Roger ile Garp gibi adamlar oturaklı tipler değiller . Morgan gelip uykusunda Garpı keser ama Garp bunu umursamaz . WB gibi adamlar ise başlı başına korku unsurudur . Morgan elini kaldırmaya cüret edemez ama bu Garp’ı ezik yapmaz .

Kişiliği böyle kim ne diyor önemli değil Roger bizzat Garp’a ölümüne dövüşürdük diyorsa gerisi teferruattır
Hacı Garp tam bir şişirilmiş balon o kadar.
 
Bu E.Oda da sıçtı sıvadı halen de sıvıyor. Daha haki bile düzgün kullanamayan WB icin övgüler de övgüler. Keşke adamı Mf de ezmeseydin. Bir kaido ve BM ye bak bir Mf WB ye
WB'ın abartılmış bi balon olduğundan haberiyok... Ama duyduğum bi hikayeye göre WB'ı Oda çocukken mahallesindeki garip bıyıklı bi dededen esinlenmiş, kendisini koruyup kollamış bi dede, ailesini tsunamide kaybetmiş, Oda da hikayesinde bu adama yer vermek ve büyük bi aileye sahip olmasını ve ailesi için herşeyi yapmasını çizmiş. Yani ben böyle duymuştum, o yüzden abartıyor olabilir, Yonkou olduğu için değil.
 
Garpın antrenmanı hakkında konuşulmuş ve bunu DnS de yapmış ama şimdi Mihawk (sen yonkou ayarı görüyorum diyorsun ya) Jozuyu kesemiyor ve kesmek için çalışsa ne diyeceksin?
@Densetsu no Samurai
Saçmalama, reyiz gizli ateş kesme tekniklerini bile biliyor :a: En güçlü, en iyi kılıç ustası tüm kesiş tekniklerinde uzman ve ustadır :mincika: Ve tabii ki elması da kesiyordur, zaten ünvanı alırken gelen bi skill bu her şeyi kesebilme :good: Bi önceki en güçlüyü yenince direk her şeyi kesme gücü geliyor :fool::hhh:

edit: emojileri ekledim sanırım bu tarz oluyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık