Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 90 14.8%

  • Kullanılan toplam oy
    607
Zaten magu magu'yu tayfa içinde biri için düşündüm bence magu magu no mi o tayfanın yarısından değerli olabilirdi bence diğer tayfa yarısını yeni dünyada toplayabilirdi işin olabilecek kısmını kendimce söylüyorum bunu tabi ki ikisini çarpıştırma gereksinimi duymadı ODA, hatta Magu kadar değerli olan bir meyveyi Hie Hie'yide almak isteyebilir sonuçta Aokiji'yi güvenilir biri olarak görmüyor olabilir. Bilirsin Teach arkadan pıçaklamayı sever.
bence... bence... kendimce...

:oleyo2: Zannınca, kanınca, nezdince... :oleyo2:
 
Yaşlı Wb'yi biliyoruz. Bu adamın bir de efsane olan gençlik durumu var. Roger de o geç Wb seviyelerinde bir adam en az.

Luffy seri sonunda o seviyede olur ya da aşabilir zaten. Şu an değil. Ama o seviyelere gelmesine imkan sağlayacak bir sürü güç durumu var bu adamın. Kaido karşısındaki Luffy'yi görüp adamı boş görmeyin. Orda Kaido'nun saldırı güüc falan açıklanmadı daha. Neden Luffy'nin G4'te iken bu kadar kısa sürede tükendiği falan belli değil daha. Onları öğrenmeden o vs hakkında konuşmak boşa bana göre.
Ordan bişey çıkmaz Luffy durmadan kısa süre içinde herşeyiyle saldırıyor ve nefes nefese kalıyor olay bundan ibaret fazlası değil. Tek atma olayı bölüm öncesi birisi dese herkez yerden yere vurudu o kişiyi ben şaşırmıyorum nedeni. Bu adamı ilk tanıtımında hava, kara, su en güçlü yaptı, Denizcilere Yonko'ya tek başına kafa atmış öldürememişler dedi, Ace romanında Wb hayatdayken 1vs1 de en güçlüye koydu. Şimdi de serideki en ğüçlü ilk 20 adamın arasına girecek Luffy'ye tek atdırdı. Her gördüğümüz de adamı hep yükseltiyor benim burdan çıkardığım en tepeye koyuyor. Dogal olarak Luffy bunu yendimi kimsenin görmediği bir noktaya çıkarmış olması doğal.
 
Sağ kol-amiral eşitliğini savunduğum falan yok. Bana göre yonko > amiral > sağ koldur. Sadece yonko-amiral arasındaki fark, amiral-sağ kol arasındaki farkdan daha fazladır.

İkincisi Akainu nerde hazırlıksız :( Bu seride dikkatin önemi o kadar gösterilmişken ve Akainu'nun bu dövüşte bir kişiye odaklanıp diğerlerini göz ardı etmek zorunda kaldığı anda neler olacağını düşünmek zor değil bence .
Sahneye bakarsan olayın ne olduğu gayet belli.Hazırliksiz olmasına rağmen aldığı hasar kayda değer değil.Fark büyük.
 
Mf'ye göre güç dengesini yorumlamak çok yanlış. Su anki serinin geldiği noktayla alakası yok o savaşın. Haki adam akallı yok, logia savunması yapacak kadar iyi K. hakiye sahip amiral nasıl Wb'nin arkasına geldiğini farketmez. Savaş meyvesi güçlü olanın en fazla fark yarattığı bir ortam. Meyveler savaşı da diyebiliriz.
 
Eee Luffy'nin o seviyeyi aşması için ilk önce o seviyedeki birisini yenmesi lazım demi. Yonko üstü adamlar yokken nasıl Luffy o seviyeyi aşacak muallak. Burda şahsi fikrim devreye giriyor Oda Kaido'yu seride adı geçen herkezin üzerine koyucak Luffy de onu ğeçip en yüksek seviyeye ulaşmasını bekliyorum.
Daha konuşmak için çok erken değil mi sence ?teach belki akıl almaz bir seviye alacak,ya da hükümette çok güçlü adam çıkacak atıyorum im,belki kayalar grubu çok güçlü gelir,yani bence alternatif çok kaido olmasa bile seri sonu yüksek seviyeler fazlasıyla görürüz gibi o konuda hiç şüphem yok benim
 
Daha konuşmak için çok erken değil mi sence ?teach belki akıl almaz bir seviye alacak,ya da hükümette çok güçlü adam çıkacak atıyorum im,belki kayalar grubu çok güçlü gelir,yani bence alternatif çok kaido olmasa bile seri sonu yüksek seviyeler fazlasıyla görürüz gibi o konuda hiç şüphem yok benim
Hava, kara, su, en güçlü varlık dedi Oda daha ne çıkıçak. Zaman geldi artık Yonko işliyoruz serinin son çeyreğine girdik. Hükümette Kaido'dan güçlü birisi olsa emin ol Korsanlar yeni Dünya'yı yönetemezdi şu an.
 
Wbnin öldüremediği adamı Teach mi öldürecek? Güldürme beni.Ace yenmeye benzemez bu işler.Kıç topuklatırlar adama ki topuklattırdılar da zaten.

Gülüp geçmek etki etmedi anlamında bir deyim olarak kullanılıyor genelde.Vista ve Marconun hakili saldırısına anca küçük bir ah çeken adama öyle basit zarar veremezsin.

Plânlı bir adam olduğu için kaçtı zaten.Bunda yanlış yok.O kadar sene beklemiş bir adam erkenden mezara girmek istemez.
Şu an kaçmaz karasakal Akainu"da tek başına gidemez sıkar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık