Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. yol da Bigmom gibi komple yutmak. :oleyo: Bu arada Burgess'in meyve taşıma fikri de oldukça mantıklı. O bölümde konuşulmuştu hatta forumda.

@Monkey D. Dragon
Yazıyı okur okumaz şimşekler çaktıysa artık kafasında. Çoğu şeyi de forumlardan falan çarpıyordur kesin xd Bazı şeyleri unutunca açıp okuyormuş zaten. O değil de düşünsene açıp şurayı okuduğunu. Manipüle etmeye bire bir. :/
Şey der heralde ''Zoro bu kadar güçlü müydü lan? :hoo:''
 
3. yol da Bigmom gibi komple yutmak. :oleyo: Bu arada Burgess'in meyve taşıma fikri de oldukça mantıklı. O bölümde konuşulmuştu hatta forumda.
Kesinlikle. Zaten kullanıcı öldükten sonra ne olacak ? Meyve ruhu yeni bir meyveye geçecek. Kullanıcıyı öldürdükten sonra gerisi çorap söküğü... Acaba Burgess ne meyve yiyecek ? Beyazsakal tayfası meyve açısından kısırdı ama iki senede başka bir yerden baska bir meyve bulamamaları da ilginç. Belki Wano'ya gelir eksikleri tamamlar ve giderler :hmm:
 
Kesinlikle. Zaten kullanıcı öldükten sonra ne olacak ? Meyve ruhu yeni bir meyveye geçecek. Kullanıcıyı öldürdükten sonra gerisi çorap söküğü... Acaba Burgess ne meyve yiyecek ? Beyazsakal tayfası meyve açısından kısırdı ama iki senede başka bir yerden baska bir meyve bulamamaları da ilginç. Belki Wano'ya gelir eksikleri tamamlar ve giderler :hmm:
Dandik meyveleri düşük seviyedekilere veriyorlardır. O yüzden henüz Burgess'in meyvesi yoktur belki de. Ne yer bilmem de o tayfanın en vasıfsız adamı olduğu kesin, bunu bilirim ben. :/
 
Bildiğin şeyleri boşuna tekrar ettiğimi söylüyorsun ama sanki MF'yi ve Alabastayı okumamış gibi yorum yapıyorsun. Bende anlaman için tekrar etmek zorunda kalıyorum. Yahu kardeşim şu yorumu yaparak benim yorumuma saçma diyebiliyorsun ya şok ediyorsun beni. Cidden seriyi aynı mı okuyoruz diye düşünüyorum. Anlamak mı istemiyorsun yoksa istediğin gibi mi anlıyorsun bilemiyorum.

Hala G'siz G'siz deyip duruyorsun hayret ediyorum. Yahu bu adama Alabasta da su deydiği zaman naıl bir tepki verdiğini biliyoruz, okuduk. Adamın daha sonrası tanıtımında yazan şey ''Crocodile, Impel Down'ın meşhur "vaftizi"nden etkilenmeyen az sayıda mahkumdan biriydi. Yani kaynar suyun içine çekinmeden girebilir. Ayrıca aşırı uçlardaki sıcaklıklardan etkilenmez.'' deniliyor. Adamı 6 kata hapsediyorlar bak bu bile bir şeyleri anlamak için yetmeli ama bana hala bir şeyleri yazdırıyorsunuz.

Hala diyorsun ki iade i itibar yapıldı ne diye iade il itibar yapıldı. Güçsüz de güçlü mü gösterildi sana göre iade i itibar nedir?
Adamı başak türlü gösterdi Mangaka bize daha sonra ise hatasını anladı ve seviyesini istediği seviyeye çekti. Bunu yaparken de gayet net şeyler çizdi ama herkes hala Alabasta, düz yumruk yazıyor. Sen seriyi Alabasta'ya bakarak mı okuyorsun yoksa daha yakın bir kaynak olan MF'ye bakarak mı?

Yani sormaya bile saçam buluyorum ama şu iki sahneye baktığında acaba Crocodile hangisinde daha çok etkileniyor hissi uyandırıyor bizde?

1-
2-


Yani birinde saldırıyı yiyor ve etkisi hala devam ediyor. Yani hani diyorsun ya Luffy'nin yumruklarıyla Elmaslı saldırı arasında az fark vardır diye bu bile komik yani. Yahu WB korsanlarının 3. kaptanı Elmas meyvesi sahibi ve B. haki ile vurulan yumruk. Luffy'nin düz yumruğu ile aynı seviyede mi sana göre?

Siğerinde ise adam Elmas+Haki ile darbe yiyor ve saldırmak için pozisyon alıyor. Yani biraz mantıklı düşünürkes zaten bu olayın saçmalıktan ibaret olduğunu anlamak pek zor olmasa gerek. Luffy o zamanlarda nasıl Jozu'nun Elmas+ Hakili saldırısı kadar etki bırakabiliyor düz bir saldıyla? Çünkü net Crocodile'ın yenilmesi gerekiyordu ben bu yüzden Alabasta'yı ciddiye alıp yorumlamıyorum. Çünkü şu yukarıda ki 2 sahne arası o kadar saçma ve arada ki seviye öyle uçurum ki bunu anlamak o kadar zor değil emin ol.

Alabastada ki halinden güçlü gelmesi saçma diyorsun bir de yahu Alabasta da ki hali ile MF de ki hali arasında adamın güç dışında hiç bir farkı yok. Sadece çizilen zamanlar değişik. Adam Alabasta'dan hapise gidiyor oradan MF'ye ama iki tarafta da gösterdiği şeyler bambaşka. Bunun serinin o zaman ki şartlarıyla MF zamanında ki şartların bir olmamasından kaynaklı olduğu çok açık. Bu adam zaten güçlüydü demem de ki sebep bu. Çünkü bu adamı MF de ciddiye almayan kimse yok.

Wb, Dof, Jozu, Mihawk hepsi Crocodile'ı tanıyan, bilen karakterler. Dof adama gel birlikte çalışalım diyor. Jozu'nun saldırısına ve vurduğu zaman ki tepkisine bakarsan adamın herşeyiyle vurduğunu net olarak anlayabilirsin yüz tepkisinden. Dişlerini sıkarak vuruyor resmen adam. WB adamın sözünden sonra kendi kendine adamın sorusunu cevaplıyor içten içten. Mihawk Daz'ı teklerken Croc gelmesinden sonra bir duraksıyor Luffy'nin peşini bırakıyor ve tepkisini ortaya koyuyor.

Yani Alabasta da ki Croc'uN MF'ye bile gelmemesi lazımdı. Fakat adam her tarafı düşman olduğu bir yere gözünü kırpmadan geliyor. Denizciler, Wb korsanlar ve Shichibukailer adamın hiç bir tarafa yakınlığı yok ve hepsine de düşman. Shichiler arkasını denizcilere yaslamış, Denizciler Shichileri ve rütbelilerini kullanmış. Wb korsanlar Denizciler ile savaşmak için geldiğinde Crocodile'ın yanında Daz dışında kimse yoktu. Dof bu yüzden ona ortaklı teklif ettikten sonra reddelmesinden kaynaklı ''Mantıklı bir adam olduğunu düşünmüştüm diyor'' Crocodile bu gibi her tarafı düşman olan bir yere geldiği için ''Mantıklı bir adam olsam burada olur muydum'' diye cevap veriyor.

Akainu'yu öyle bölüp aynı sahnede bir başkası olsaydı şuan Amiral seviyeleri diye çığlık atılıyordu buralarda ama bunu yapan Croc olunca kimse umursamıyor. Çünkü sorsan ''Amiral dönse tek atar'' diyen tiplerle manga tartışıyorum. Crocodile'ın orada onu yaptıktan sonra Akainu'nun önünde durup ona arkasını dönmesine ve Jinbe ile konuşmasını kimse yazmıyor.

Yeri geldiği zaman Crocodile'ın tüm işi hallettiği zaman WB korsanlarının gelip Akainu'nun hepsinin önünde durduğu sayfa paylaşılıyor. ''İşte Amiral seviyesi'' diye. Fakat şu sayfanın net bir şekilde gösterilmesini kimse umursamıyor.



Şu sahnede Croc kime güvenerek bunu yapıyor? Yani bunu yapacak gücü kendinde nereden buluyor? Hele de bunu yaptıktan sonra Akainu'nun önünde dimdik durmasını gerektirecek sebep ne? Daha sonrasında Akainu'ya arkasını dönüp Jinbe'yi uzaklaştırıp Akainu'ya laf sokacak gücü nereden buluyor? Ki daha sonrasında oraya WB korsanlarının geriye kalan üyeleri geliyor ki onların oraya geleceğinin bir garantisi bile yok Crocodile için. Hatta bu sahneyi bile bir çok üye saçmalayarak ''Croc WB korsanlarının arkasına saklanmış'' gibi saçma sapan yorumlar yapılırken gördüm. Cidden başka tarafla manga okumanın sınırlarını zorlayanlar var.

Bunun dışında 3 Amrailin önünden ki idam platformuna gidip Ace'i kurtarması olayı var. Yani bunları yapabilen MF de onlarca şeye rağmen Jozu arkasından gelip vurması dışında hasar almayan bir adamın hala forumda gömülmesine anlam veremiyorum. Alabasta diyenler ise MF'yi geçiniz tarzında ki yorumlarıyla seriyi bambaşka yerlere taşıyorlar.

Şimdi diyorum ki Croc Ace'i kurtarmış. ''EEE meyvesi var kurtarır tabi'' diyorlar. EEE sonra Jozu'nun da hayvan gibi meyvesi var, Marco'nun da Wb'nin de var diyorum. ''Onlar uzaktan saldıramıyor ki'' diyorlar. Adamlar mangayı okumak istemiyor ki bunlar zannediyorlar ki Croc meyveyi salladı Ace kurtuldu. Bak bakayım öyle miymiş...

-3 Amiral idam platformunun önünde

- Ace'in kafa giderken Crocodile'ın kimse fark etmeden gelip kurtarması ve Marco'nun şaşırıp, araya girmek zorunda kalmadım diye boş konuşması...



-Dof'un ''Benim teklifimi reddediyorsun sonra WB ile mi ortak çalışıyorsun kıskançlıktan çatlayacağım'' şeklinde verdiği tepki ve daha sonrasında Crocodile'ın ''Biriyle beraber çalıştığım fikrine nereden kaplıdın'' diye cevap vermesi ve sonrasında ki Dof Croc çarpışması. Fiziksel gücü ile övülen Dof'un Croc'un saldırısı sırasında çizilen yüz ifadesi...


Aynen kardeşim Crocodile'ın o seviyelere yakın gelmesine imkan yok...
Biz çok saçma okuyoruz bu seriyi.
Çok beğendim yazıyı,elmas yumruk gerçekten de luffy yumruğu kadar etki bırakmamış,hatasını düzeltmiş gibi sanki sonradan
 
Dandik meyveleri düşük seviyedekilere veriyorlardır. O yüzden henüz Burgess'in meyvesi yoktur belki de. Ne yer bilmem de o tayfanın en vasıfsız adamı olduğu kesin, bunu bilirim ben. :/
Zoan meyvesi tam Burgess'a göre aslında. Fiziksel gücüne güç katar. Marco son anda kaçabildi sanırım. Yoksa bırakılacak meyve değil o kesinlikle. Jozu'nun meyve gitti ama ben sana diyim. Neden diyecek olursan. Zaten Shiryuu-Elmas teorisini biliyorsun. Bir de bu sayfa bu teoriye inanmam için baya destek oldu:


Geriye kalan korsanlar dağıldı diyor. Ve içlerinde kim yok ? Jozu ;)

Vista'yı cizmesine rağmen Jozu'yu çizmemiş. Halbuki Jozu daha önemli bir komutan. Normalde onu da çizmeliydi. Ek olarak Vista'nın meyvesi yok. Yani yaşaması için bir sebebi var. Karasakal'ın işine yaramaz. Dolayısıyla yaşaması ya da ölmesi önemli değil. Ama Jozu... Meyvesi var ve çizilmemiş. Shiryuu hüpletti meyveyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık