Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon, Shanks, Im gibilere nazaran gücünü biliyoruz. Seri başında şahit olduk direk. Böyle mangakanın özenle sakladığı bir karakter gibi yorum yapmaya gerek yok. Adam Mihawk'a özel bölüm mü çeksin dur yav Mihawk'ı tam gösteremedim ona özel arc çıkarayım gücünü tanıtayım diye mi uğraşacak?
Dragon,shanks,im güçsüzdür demiyorum da biz onların neyini gördük ki ?bir shanksın wb ile sahnesi var elimizde başka ne var ?
 
Mihawk gözüktüğünden daha esrarengiz bir adam, kesin var bir şeyler. Bunu sende biliyorsun içten içe, kabullen artık.
Yav adam kılıcını sallıyor sağa sola slash atıyor gemi, buz dağı kesiyor. Gücüne dair bir izlenim oluşturmuyor mu? Shanks ve Dragon gibi mi gizliyor sence?
@Tarafsızyorumcu
Serideki karakterlerin saysan yüzde yetmişinin tam gücünü görmedik zaten aslan. Nicki tarafsızyorumcu yapıp fanlığını kamufle etme oralarda.
 
Kaido'nun Vistayla mücadelesini düşündüm aynı Mihawk'ın ki gibi olurdu herhalde.
Ulan hala Vista muhabbeti. :D Bu adamlar düello atıyorlardı dövüşmüyorlardı aradaki farkı göz önüne alın.Dövüşüyor olsalar Mihawk en güçlü slashi yakın mesafeden çaktığında Vista adlı karakter tarihin tozlu sayfalarına gömülürdü onu kurtaracak bir elmas da yok çünkü.
 
Ulan hala Vista muhabbeti. :D Bu adamlar düello atıyorlardı dövüşmüyorlardı aradaki farkı göz önüne alın.Dövüşüyor olsalar Mihawk en güçlü slashi yakın mesafeden çaktığında Vista adlı karakterin tarihin tozlu sayfalarına gömülürdü onu kurtaracak bir elmas da yok çünkü.
Slashler tırt saldırılar. Çizik atar o kadar. Et ete değecek misali, kılıcın da ete değmesi lazım ciddi zarar verebilmesi için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık