Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller Arasındaki Güç Dengesi

Sakazuki ve aokiji hemen hemen aynıdır.
10 gün dövüşüp sonra ben daha güçlüyüm diyeceksin öyle mi?
Fujitora ve kizaru güçlerini fışkırtmak için doğru anı bekleyen birer azman.

Kizaru başka birisine saldırırken rayleigh gibi birisinden dibinde kılıç darbesi yemesine rağmen sadece bir çentik almıştır yüzüne.
Mf’de gücünü fazla kullanmadığı çok belliydi.
Akainu ve aokiji her tarafa magma ve buz yaparken kizaru sadece ışık lazerleri atmıştır.
Yani gücünün saklandığı bariz bana göre.
Kizaru traş olurken bile daha derin kesmistir rayleigh anca bi durdurdu.
 
Bireysel dövüş yeteneklerinde bence Fujitora en iyisi. Gözlem hakide zirve + Kılıç ustası yetenekleri var. Üstüne yer çekimi meyvesi ile her türlü saldırıyı geri püskürtebiliyor. Sürekli yer çekimi uyguladığı alanda rakibini zayıflatıyor. Bence fujitora kendini hafifletip son derece hızlı hareket de edebilir. Akainuya kafa tutması bence boşuna değil. Gene de tüm amiraller benim gözümde denktir. Hepsinin bir birini yenme ihtimali vardır. Fakat en avantajlısı fujitora.
 
Akainu en güçlü. O belli bir şey ama Aokiji'yle aralarında ne kadar fark varsa diğerleriyle de o kadar fark vardır. Fazla bir fark olmaz.
Diğerleri arasındaki sıralama ise belirsiz. Tahmin etmesi de zor. Şimdiki üçlüyü eski güçlüden zayıf görenler yanılıyor bence. Yeni 2 amiral için canavar deniyor. Denizciler en parlak dönemini yaşıyor. Eski üçlüyü öne çıkaran yine Akainu'ydu. O da şimdi filo amirali. Çok bir şey fark etmiyor.
 
Birine en güçlü diyebilmenin 3 yolu vardır:

- Mangaka "X amiral" en güçlüsü der.
- X amiralin diğerlerinden güçlü olduğunu gösterecek ya da ön plana çıkaracağı ekstra bir özelliği çıkar.
- X amiralin tüm amirallere karşı teke tek dövüşüp kazanması gerekir.

Bunlardan biri olmadan X amiral en güçlüsü olamaz. Zira şu an en güçlü olarak görülen Akainu bile Aokiji'yi 10 günde yenebilmişse kimse ortada bir netlikten bahsedemez. Misal Beyazsakal. Bu adamın 50 yaşında olduğunu farz edelim. Bu adama en güçlü denilirse bu, Beyazsakal'ın hiçbir yonkouya ve amirale kaybetmeyeceği ve herkese karşı üstünlük kuracağı anlamına gelir. Ama Akainu'da durum böyle değil. Akainu yarın Aokiji'yle tekrar karşılaşsa ne olacağını kimse kestiremez. Fujitora, Ryokugyu, Kizaru.. Aynı şekilde. Herkes herkesi yenebilir.
 
En güçlü net olarak Akainu, seride adam öldürme yetki belgesi onaylanmış tek karakterdir.

Akainudan sonra kizaru gelir, ondan sonra green bul ve köramiral en vasıfsızıdır.

Ama bir koramiral olan garp akainudan da güçlüdür.
 
Akainu öndedir büyük ihtimal ama çok fark olduğunu zannetmiyorum. Ben asıl Kizaru'nun nasıl bir canavar çıkacağını merak ediyorum. Adam resmen dalga geçiyordu dövüşürken. Tam gücünü göremedik henüz. Fujitora'da aynı şekilde öyle. Aralarında çok fark yoktur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık