Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kaido Kimlere Tek Atabilir?

Kaidou Kimlere Tek Atabilir?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Boyun hassas bölge, hem o söz biraz Teach övmek için söyleniyor. Ace 2 yiyecek olsa, öyle bir Vs olmazdı. Kata fazla abartılıyor, k. Haki sayesinde dayanıklı gibi gözüktü. Lufy de kendisine sence G4 ile saldırsa, ne olurdu? Craker'i şıklara bile koymaya gerek yok, kendi bisküvi askerine çarpıp saçma bir şekilde yenildi.
Kata k.hakisi sayesinde az darbe alan birisi olmasına rağmen iken kaç oldukça fazla g4 darbesi yedi. Boundman,Snakeman'den hasar aldı,kendini de yaraladı.Çok darbe almayan birine göre gayet dayanıklı biri bence Kata.Burdaki herhalde tek yemeyeceği garanti tek karakter Marco'dur ama bana göre.
 
Kata k.hakisi sayesinde az darbe alan birisi olmasına rağmen iken kaç oldukça fazla g4 darbesi yedi. Boundman,Snakeman'den hasar aldı,kendini de yaraladı.Çok darbe almayan birine göre gayet dayanıklı biri bence Kata.Burdaki herhalde tek yemeyeceği garanti tek karakter Marco'dur herhalde.
Marco eğer bilincini kaybetmezse tek yemez, aslında tekten ziyade Marco ölmez.
 
O değil de, listede bildiğin Kaido'nun aklını alabilecek, ona yüksek zorluk verebilecek karakterler var. Akainu, Mihawk bunlar gayet Kaido'ya yüksek derecede hasar verebilecek adamlar. Fujitora, Aokiji, Kizaru. Bunlar da net yüksek zorluk aşağısı vermezler Kaido'ya.
 
Amirallerin şu an ki seviyesini bilmiyorum ama herkese atabilirmiş gibi geldi.
Herkese atar ama yüz yüze dövüş olduğunun farkında olan karakterler kaçınacak ya da defans yapacaktır. Yoksa akainu, kizaru falan jackle ve ya başka denk biriyle dövüşürken arkadan tekleyebilir.

Sonuçta koca rogeri dandik askerler idam etti.
 
Ankete Im'yide ekleseydin hükümetin liderini. :D
Gücü birazcık bile belli olsa ekleyebilirdim :D

___________________________________________

Mihawk ve Yaşlı Ray'in tek yemesi imkansız bence. Eski üç amiral de çok büyük olasılıkla tek yemezler ama çok uzun süre varlık da gösteremezler bence.

@Monkey D. Dragon forumda Ace tek yemezdi falan diyenler vardı, kimine göre kıstas imiş demek :ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık