Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi dövmüş aslında Luffy ama gücü yetmemiş. :) Chinjaoya bakarsak Garpın yumruğu G3 dengi. Luffy yerine Garpı koysan yine bir şey değişmezdi bence. :)
Elephant gatling ejderhayı baya bir bozmuş hasar verip acıtmış yazdım buraya da.G3 sanılandan güçlü bence.Ejderha gatling yiyor dönüşünce Kaido acıyla uugghh çekerek devam ediyor dövüşe.Elephant gatling kkg hariç hepsinden daha güçlü gözüküyor.Ama bunun için de öyle devasa rakip lazım tabii.
 
Geleceği gördü demiyorum, aklıma bile gelmemişti birileri bahsedene kadar ki Luffy bu kadar erken ustalaşamaz diyorum ama hangi koşullar engelliyor? Katakuri geleceği gördüğünde Gear 4 ismini biliyor, konuşulacak şeyleri biliyor, yiyeceği atağı biliyor. Bunun gelecek görme olmamasının tek sebebi her türlü tek yiyecek Luffy'nin sonunu geciktirmemek.
Bilir de darbeyi yedikten sonra yerde yatarken rakibin söylediği cümleyi bilemez, nasil bilsin. Geleceği görüyor da kaç saniye kaç kare gorüyor, en fazla darbenin başindan kendisine temas anına kadar görüyordur.
 
sunu soylemek istyorum boluma cok beğendim ve Luffy Kaido saldırmasına cok hosuma giti bu korsan kral olacak adam olsa gerek.
herkes sasıryor nasıl saldırabilir . bana gore Luffy geleceği goryor Katakuri gibi .
bence bolum mutiş olmus
 
Genelde Luffy'e 'ilahi' güçler yardım ederdi ama Kaido ile Allahlari bile bir değilmiş. Herif İlahi Yıldırım'ı bir çaktı, Luffy patlamış balon gibi savruldu.

Ulan bu sahne bana resmen iç çatışma yaşattı. Tam üzülecek gibi oluyorum sonra bir gülme geliyor :D
Unbreakable:hıh: Luffy yıldırım yemiyor ama.:hmm:
 
En azılı Luffy fanı olsam bile geleceği görmüş falan diye düşünmezdim şurada. Çünkü iyice boku çıkar bu muhabbetin. Her şeye "geleceği gördüm yav devam" diye devam mı edecek böyle olaylarda. Heyecan katmak için böyle saçma saçma sahneler çizer durur ardından falan. Oda kendi kalemine böyle ihanet etmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık