Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Trafalgar D. Water Law

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 259 79.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 67 20.6%

  • Kullanılan toplam oy
    326
Geçmişi amacı herşeyi anlatıldı.Luff nin atmosferi geçene kadar kullandığı itici roketlerden biriydi diyelim ve yakıt bitince ayrılıcak gövdeden.Düzeni ve adaleti sağlayacağı için diyip luffy nin uğrunda ölür bu.Oda çok seviyor böyle şeyleri.Benim aşırı sevdiğim güzel tasarımı olan bir karakter ölmemesini yeğlerim.Seride o kadar çöp zibil karakter var ki yaşıyorlar.
 
Yahu amacı bitmişmiş. Law gibi birisinin amacı hiç biter mi acaba?? Doflamingo'yu indirme isteği Corazon'a olan borcuydu, Cora'nın hayali gerçekleşti, Law'ın değil. Cora'nın içinde uyandırdığı içgüdüyle Law şimdi kendi hedeflerine yönelebilir. Oda D.'nin ne olduğunu açığa çıkartmaktır. Law'ın geçmişi ile D.'ye daha çok vurgu yapılması, alakasız bir şekilde Sengoku ile konuşmasında D.'yi sorması apaçık D.'yi öğrenme isteğini gösteriyor. Bu amaç bence Raftele kadar sürecek. Ne de olsa D. finale yakın açıklanır. Ve yoluna Luffy ile devam edecektir. Ee zaten D.'nin açıklanması da en güzel D. tarafından ortaya çıkmasıyla tat verir.

Ayrıca Ope ope için en tehlike meyve diye açıklanıp hükümet peşine düşmüş, Doffy deli gibi istiyorken gücü açıklanmalıydı. Açıklanmasaydı adama demezler miydi bu meyve niye bu kadar tehlikeli de hükümet ve doffy peşinde?? Belki de önceki kullanıcının başkasına verdiği o gücü göreceğiz, ondan açıklık getirildi. Belki de o kişi ölemeyen Kaido? Yine Sengoku ile olan konuşmasında Sengoku Law'a Cora için kendini bir şey yapmak zorunda hissediyorsan " Yaşamaya Devam Et." demişti. Ve yine 77. sbs de Oda Law'ın aklında tamamen Cora var onu düşünüyor demişti. Hal böyleyken Law'ın canını hiçe sayması akla mantığa sığmıyor. Law'ın canını hiçe sayarak ölümü Cora'nın fedakarlığına bence en büyük ihanet.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık