Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido Nasıl Yenilmeli?

Canavarın Sonu


  • Kullanılan toplam oy
    229
Şimdi teke tekte Luffy Kaido'yu yenemez bunu Oda'dan dolayı biliyoruz yanında illa birileri olmalı.Momonosuke Odenin oğlu ve Kozuki klanının varisi yani şu anki shogun indikten sonra Wano'yu yönetecek olan kişi.Luffy bir şekilde Kaidoyu yenip Wano'yu altın tepside Momo'ya vermiyecektir.Wano tayfasından da birilerinin Kaido'ya karşı savaşması gerektiğini düşünüyorum.Momonusuke'nin Zou da iken bir sözü vardı Luffy'e Kaido'yu yenmek istiyorum ama bedenim çok küçük gibisinden.İşte burda Bonney'in güçlerine ihtiyacımız olacak.Bonney Momo'yu gelecekteki bir yaşına getirirse Luffy ile omuz omuza çarpışabilir.Dragon ve samuray Momo & Luffy vs Dragon Kaido :a:
 
"Emekleyen bir bebek Usain Bolt'u geçer." deseydim sorun geçerli olurdu.

Senin için şöyle sorayım:
Zoro Mihawk'ı yardım alarak yenerse ona dünyanın en iyi kılıç ustası diyebilir miyiz?
Hayır şu an emekleyen bebek neyse Luffy de o :(

Zoro en iyi diyemezdik. Ama sen elmayla armudu kıyaslıyorsun şu an. Luffy rakiplerini Arlong'tan beri yardım alarak geçtiği için Kaido karşısında yardım almamasını bekleyemezsin. Hani bu zamana kadar adilane bir şekilde dövüşüyordu da Kaido karşısında yardım alırsa içimize sinmez gibi bir durum olmuş; komik olmuş :)
 
Çare Bigmom. Gölge olayını düşünmek bile istemiyorum. Benim gözümde 4 ihtimal var.
1-) Direkt Bigmom yener, sürpriz son olur. Bizimkiler de süpernovalar, Kaido'nun adamları ve tekrardan Bigmom'un adamları ile karşılaşır. Ama bu düşük bir ihtimal.
2-) Dövüş yarıda kesilir. Bigmom al Luffy senin olsun ne yapacaksan yap diyip gider. Handikaplı Kaido vs Power uplı Süpernovalar olur. Bu en yüksek ihtimal.
3-) Kaido'nun hasar almamasının sebebi ortaya çıkar yada hasar vermenin yolunu bulurlar. Bam güm döve döve indirirler. Orta düzeyde ihtimal.
4-) Kizaru gelir, olaylar karışır. Gelsin lütfen :( Çünkü cidden merak ediyorum Kizaru gelseydi ne olurdu diye.
 
Luffy Kaido'yu tek yenemeyecekse korsanlar kralı olmanın anlamı ne?

Bu kimi tatmin eder?
Onun için Bigmom var. Kaido'yu yardımla indirdikten sonra artık bir yonkou ile 1vs1 atabilecek seviyeye gelir. Bigmom'u tek alır sorun çözülür. Şuan için Luffy bir iki power up la teke tekde Kaido'yu alabilecek gib durmuyor.
 
Hayır şu an emekleyen bebek neyse Luffy de o :(
Aksini söylemedim. Luffy şu an Kaido karşısında bir bebek gibi gerçekten. Ancak, hedefi Usain Bolt'un ötesi olan bir bebeğin hikayesini okuyorsak önünde sonunda geçmek zorundadır. Tatmin edici olan budur.

Zoro en iyi diyemezdik. Ama sen elmayla armudu kıyaslıyorsun şu an.
- Zoro'ya en iyi diyemeyeceğimiz gibi, Luffy'ye de korsanlar kralı diyemeyiz.

- Kıyas iki çeşittir,
1: Nesne veya kişiler arasındaki farklı yönleri kıyaslamak.
2: Nesne veya kişiler arasındaki benzer yönleri kıyaslamak.

Farklı yön: Birinin hedefi korsanlar kralı olmak diğerininki en iyi kılıç ustası olmak.
Benzer yön: İkisinin de bir hedefi var. Bu hedefe ulaşmak için rakiplerini geçecekler.
Benimki 2. türe giriyor. Yani elmayla armudun farklı yönlerini değil fonksiyonlarını kıyaslıyorum. Yani mantıksal açıdan kıyasım geçerli.

Luffy rakiplerini Arlong'tan beri yardım alarak geçtiği için Kaido karşısında yardım almamasını bekleyemezsin. Hani bu zamana kadar adilane bir şekilde dövüşüyordu da Kaido karşısında yardım alırsa içimize sinmez gibi bir durum olmuş; komik olmuş :)
Sana göre adil dövüş nedir?

Onun için Bigmom var. Kaido'yu yardımla indirdikten sonra artık bir yonkou ile 1vs1 atabilecek seviyeye gelir. Bigmom'u tek alır sorun çözülür. Şuan için Luffy bir iki power up la teke tekde Kaido'yu alabilecek gib durmuyor.
Tümkek ark gibi bir hikayenin tekrarlanması saçma olmaz mı. Önceki hikayede hedef Sanji'yi geri almaktı ve başarıldı. Şu anki hedef Kaido'yu indirmek.
 
Daha önceden 18 kez kimler yenmişse onlara sorup öyle veya o yara izine vursun hep suan en zayıf yer ora gibi muhtemelen kılıç yarası bize bir zoro lazım
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık