Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido Nasıl Yenilmeli?

Canavarın Sonu


  • Kullanılan toplam oy
    229
YA ACIKCASI su Kaido denilen one piece te yenebilecek bir sey yok lakin oda ona bir sayıf nokta verirse onu bilemem
yinede Kaido hakaten efsane ya
 
Sağ olasın. Şimdi merak etmeye başladım. Zaten yeni formunu ilk gördüğümde Luffy'nin bu adamı nasıl dövüceğini sorgulamaya başlamıştım, kafamda hayal dahi edemiyorum hala.
Rica ederim.

"Düz yumruklarla yenilmesi kimseyi tatmin etmez." tarzında bir cümle daha kurmuştu mangaka. Farklı yorumlara açık bir cümle elbette. Benim anladığıma göre Luffy'ye şekilli şüküllü özel bir güç verecek. :/
 
Şimdi değil bir iki arc sonra Luffy yenmeli. Şu an farklı bir muhabbet olur bir şekilde mesele hallolur büyük ihtimalle.
 
Grup çalışmasını görmemişim tüh :D Bence top yekün girerler buna kim varsa ama ön planda supernovalar olur daha da önde zoro ile luffy.
 
Olay Luffy'de bitiyor. İlk başlarda müttefiklerle başlar olay. Sonrasında Luffy direksiyonun başına geçer. Ama şu gerçek var ki Luffy bu dövüşte gerçek anlamda patlama yaşayacak. Bu anlamda en olası tahmin meyve uyanışı gibi duruyor. Yalnız bu dövüşten sonra Luffy bir ay yatar herhalde.
 
Mangaka "Luffy ile bir yolunu bulacağız." dedi. Kilit isim Luffy olacak illaki. B.haki artışı, uyanış ne olursa artık. Dövüş sonlarında vura vura inletecek seviyeye geleceği belli zaten. Yalnız o seviyeye gelene kadar ölmemesi için yardıma ihtiyacı var mecburen. Law, Kid falan burada devreye giriyor işte.
Mangaka böyle bir şey söyledi mi?
Buyuruns.
Oda, "Kaidou ilk defa göründüğünde, Luffy, henüz bu kadar güçlü bir karakteri mağlup edemez, dedim. Ve hâlâ Luffy'nin, Kaidou'yu nasıl yeneceğini bilmiyorum. Muhtemelen takipçilerim, Luffy'nin yumruğunun çok güçlü olduğu için Kaidou'yu yenmesiyle tatmin olmayacaktır. Luffy ile birlikte bir şekilde bir yolunu bulmamız gerekiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık