Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Türkiye'de Yaşanmış Gizemli Olaylar

Eline sağlık güzeldi. İlgimi en çok çeken uçak kazası oldu. Bir çok şeyi anlatıyor bence. Yapılan varsayımların da haklı olduğunu düşünüyorum.
 
Hepsi birbirinden ilginçmiş...

Asansörde ölen adam infaz edilmiştir. O adamın oraya hasbelkader girip ölmesi, yani bir şekilde oraya girip ölmesinden öte, girilip çıkılabilen bir yere 15-20 yıl boyunca hiç kimsenin yaklaşmaması, dolayısıla ölümün daha erken fark edilmemesi imkansız gibi bir şey. Düşünsenize 15-20 yıl boyunca bir kişinin o asansöre yolu düşüyor o da ölüyor, bu ihtimal imkansız. Hiç kullanılmayan ve hiç kimsenin girmeyeceğinden emiin olunan o asansöre infaz edilen adam bırakılmıştır.

Uçak kazasıyla ilgili, 1975'ten sonra kaç tane hükumet iktidar değişti, tamam o dönemin devlet yetkilileri bir şekilde susmuş görmezden gelmiş olabilir ama peki ya sonrakiler? Neredeyse 50 yıl olmuş, 50 yıl boyunca batan uçağa yaklaşılmaması devlet sırrı mahiyetinde bir olay olduğunu gösterir. Belki ölenlerden bir kaçı ya da pek çoğu bi hayli önemli insanlardı?!
Asansör olayı baya tuhaf dağdamıymış bu migros.
 
Son eklediğin suikastlerin çoğunu biliyoruz ama okuyunca yine lanet ettim eşkiyalar devleti ele geçirmiş kafasını kaldıranı indiriyor işte. Terör olaylarında şehit olan garibanlara ağlıyoruz biz de. Gerçekten vatan uğruna mı o kadar aileye ateş düşüyor yoksa başka şerefsizlikler mi dönüyor insanı düşündürüyor bu olaylar. Her devlet bizim gibi mi yoksa sadece biz mi böyleyiz :bilmem:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Her devlet bizim gibi mi yoksa sadece biz mi böyleyiz :bilmem:
Amerika , İngiltere ve Almanya'nın bölgedeki tavırlarına bakarsan , bize biraz daha özel davrandıklarını anlamak mümkün. Şu olaylarda bile Trump yine elinden geleni yaptı ama yine de 9 susup 1 söyleyebildi bana göre.Ekonomimiz güçlü olmadığı sürece böyle olaylar yaşanacak. Ekonomi mi kurtaracak diye soracak olursa diye söyleyeyim. Ekonomimizi güçlendirdiğimiz süreç zaten bizim level up yaptığımız süreç olacak ve bu tarz olaylar daha dikkatli ve şeffaf takip edilebilecek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık