Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak yakın bişey vardır tartışırsız, manga da argüman azdır teori üretirsin, şahsi bir görüşün vardır, ama karıncaya da deve demezsin. Yonko güçündeki bir adamın ne işi Shichilikle. Atraksiyon arıyosa gitsin Yeni Dünya'ya birilerine bulaşsın. Benim için manga genelin de kesindir bu Yonko gücünde adam gidip Shichi olmaz bu kadar.
Senin dediğine göre mi yakın olmuyor ? Bak bir şey söylersen altını doldurman lazım.Geceden beri şu yazdığının altını doldurmadın.''Yonko gücünde adam shici olmaz'' diyorsun.Neden neden ? Güçlüysen ve korsansan illa bağımsız yonko falan mı olmak gerekiyor ? Bir şeyler yazıyorum verdiğin cevap ''Yok yonko gücündeki adam shici olmaz bu kadar net bir şey'' oluyor.Bu nasıl cevap ya ? Sonra deveye su aygırı diyen ben oluyorum.

Daha önceki yazdıklarımla aynı doplantı ile savaş birmi ? Demekki toplantıya gelip gelmeleri pek umursamıyolar ama iş çiddiye bindimi getirtiyolarmı getiriyolar gelmessen atarız diyolar. Jimbei ben savaşmam dedimi atmışlar hapise bunu anlamıyosan yazacak birşeyim yok daha. 1 gün okula gitmessen bişey olmaz ama sınava gitme okulda kalırsın bu hesap.
Daha önce yazdığın mı ? Daha önce yazdığın aynen şu bak.

Denizciler bunları getirmek istedikleri yere getiriyolarmı ? Getiriyolar olay bu.
Bunlara toplantı dahil değil mi ? Dahil.Bende sana Mihawk'ın keyfine göre toplantılara katıldığını söyledim ve böyle bir şey mangada geçiyor mu ? Geçiyor.Argümanın çürütülünce hemen önceki yazdığını unutmuş gibi,toplantıyı kastetmemiş gibi toplantı ve savaş bir mi diyorsun.Böyle yapıcaksan oynamayalım ?

Savaş meselesine gelince...Sana Shanks tehditine karşı neden Mihawk çekip gidebiliyor ve bunun sonucunda gördüğümüz kadarıyla hükümet neden yaptırım uygulamıyor diye 3-4 kere sordum ama inadına cevap vermedin.Umarım bu soruşumda artık cevap verirsin.

Can sıkıntısı diye saçma bir örnek yok unut onu. Canı sıkılmışı ihtimal alacaksak yüzlerce şaçma sapan ihtimal çıkar Mihawk aslında ropot, hayır Im'in koçası gibi unut onu. Canı sıkılıyosa nedir ya.

Bak kardeşim sen hep ihtimaller üzerine şu olamazmıi, bu olamazmı diyosun bende Buggy aslında Roger'ın 2 katı güçlü ama göstermiyo ihtimali var desem bana hiç bişey diyemezsin senin mantığına göre.
Ne alakası var ya ? Nasıl bir mantık kurma bu ? Ben ihtimaller üzerinden gitmiyorum.Sıkıntı ne biliyor musun ? Sen ''Mihawk güçlüyse shici olamaz'' gibi değişik bir argüman üretiyorsun ve altına adam akıllı hiçbir dayanak koymuyorsun.Bende sana o shici olmasının altında güçten başka nedenler(ihtimaller) olamaz mı diyorum.Bu ihtimal üzerinden gitmek değildir.Sen kafanda bir şey kurmuşsun ve asıl nedenini bilmeden,ihtimalleri düşünmeden o kurduğun düşünceye körü körüne inanıyorsun.Sıkıntılı olan durum bu.Ben sana diğer ihtimaller olamaz mı diyerek seni düşünceye sevk etmeye çalışıyorum ama ihtimaller üzerinden gidiyorsun diyorsun.Hani Buggy Roger'ın 2 katı güçlüdür lafın ne alaka ?

Yonko değil zaten adam olsa o dediğini yapma ihtimali olur ama değil. Adam korsan önüne gelene keser ya da karışmadan biryerden izler. Ünvanı kaybetmek istemdiği için gidiyor yoksa banane ne halleri varsa görsün kafasında adam.
Ünvanı kaybetmekten korksaydı filo amiralinin çağırdığı toplantılara keyfine göre gitmemezlik yapmazdı değil mi ? Ünvanı kaybetmekten korksaydı olası bir Shanks tehditi karşısında denizcileri yalnız bırakmazdı değil mi ?
 
O kadar düelloadan bir sonuç çıkmamasını bir sorgulayın beyler.

Sorgulayın ki nasıl bir amaç için dövüştüklerine, neden bir sonuca varamadıklarına bir açıklık gelsin. Aslında sırf bunu sorgulayarak bile belli başlı şeylere ulaşılıyor.

Birbirlerine tamamen eşit olduklarını söylemek bile düelloların bir sonucu olması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.
Bu yarayı Şahin Göz'den almadım diyor Shanks. Demek ki kuvvetle muhtemel aldığı yara/lar var. Almasa bile yaralanacak kadar ciddi dövüştükleri kesin bu ifade ile. Yoksa neden ondan almadım diye belirtsin. Hem bunların antreman maçlarından ne diye WB bahsetsin. O kısacık konuşmada bahsedildiğine göre büyük yankı uyandıran bir hadise bu.
 
Bu yarayı Şahin Göz'den almadım diyor Shanks. Demek ki kuvvetle muhtemel aldığı yara/lar var. Almasa bile yaralanacak kadar ciddi dövüştükleri kesin bu ifade ile. Yoksa neden ondan almadım diye belirtsin. Hem bunların antreman maçlarından ne diye WB bahsetsin. O kısacık konuşmada bahsedildiğine göre büyük yankı uyandıran bir hadise bu.
Adam en az, 10 yıl üzerinden geçmiş vslerden bahsediyor ve dün gibi hatırlıyorum diyordu yanlış değilsem. Gerçi misket de oynamış olabilirler, yutma olmadan, yutmayı kapatmışlardır :oleyo2:

Ama çok haklısın karşımızda öyle bir grup var ki, adamların işine gelince mangada böyle bir şey olmadıı kabul etmeyiz derler. Bakarlar olmadı işler kesat, mangada böyle şeyler gösterilmedi ama bunlar şunlar dövüşte yoktur derler. En nihayetinde hakilerini kapatmışlardıra kadar düştüler bakalım sonumuz ne olacak :hhh:
 
Sağı da orta.:/ İlla kolay-orta-zor diye keskin çizgilerle belirleme zorlukları.Tahminen söylüyorum sana.Yani şöyle diyim o zaman.Sağ kolu 10 üzerinden 7 zorlukla alıyorsa Vista'yı 5 zorlukla alır gibi düşün.İkisi de orta zorluk gibi bir şey.:/
Anladım.Sağ kolların diğer komutanlara göre ciddi üstünlüğünün olduğunu düşündüğümden sağ kolu nasıl alır diye sormuştum.Normalde pek zorluğuna takılmam :D
 
Anladım.Sağ kolların diğer komutanlara göre ciddi üstünlüğünün olduğunu düşündüğümden sağ kolu nasıl alır diye sormuştum.Normalde pek zorluğuna takılmam :D
He o zaman ayrıldığımız nokta orası.Bende aksine sağ kollar ve diğer komutanlar arasında ciddi fark görmüyorum.O yüzden iki tarafı da aşağı yukarı orta zorlukla alır diyorum.Gerçi bunu daha önce tartışmıştık galiba.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık