Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Hasır Şapka Korsanları'nın Seri Sonunda Geleceği Seviye

Luffy - Yonko üstü
Zoro - Yonko
Sanjo - Amiral
Jinbei - Yonko 2. adamı
Usopp - Yonko 4. adamı
Nami - Hancock
Brook - Yonko 4. adamı
Franky - Yonko 4. adamı
Chopper - Daifiku
Robin - Hancock veya bir tık altı
Coby - Amiral
Helmeppo - Vergo
Crocodile - Crocodile
 
Luffy- yonko
Sabo- amiral
Zoro - sağ kol üstü
Sanji- sağ kol
Rob lucci- sağ kol
Crocodile- 2-3. komutan.
Jimbe- 3. Komutan
Franky-brook = 4. Komutan.
 
-Luffy: en kötü Roger seviyesinde olacak ya da onu geçecek. (kesinlikle)

-Zoro: Rayleigh gibi olacak artık Rayleigh ne seviyeyse ki yaşlı Rayleigh Kizaru seviyesinde yani amiral seviyesinde ki bir adamla başabaş dövüştü. Bense amiral seviyesini geçeceğini düşünüyorum artık o neyse, özetle amiral alacak kadar güçlü olacak.

-Sanji: amirallere karşı kendini savunabilecek fakat onları indiremeyecek kadar güçlü olacağını düşünüyorum yani Katakuri kadar. Fakat her şeye açık bir karakter olduğu için en kötü amiral kadar güçlü olacaktır seri sonunda, amiralleri bile geçebilir yani. Sonuçta adam Monster Trio'dan biri.

-Usopp: Fiziksel olarak 2 yıl önceki Sanji bile etmeyecek ama çok daha farklı özellikleri tayfaya müthiş yardımcı olacak özetle bir amiralin bile yapamayacağı yardımları yapacak kadar vasıflı olacak.

-Nami: Fiziksel olarak seviyesi zayıf kalacak fakat güçlü tayfa üyelerine yani Luffy'ye, Zoro'ya, Sanji'ye ve bilimum diğerlerine çok yardımları dokunacak.

-Robin: Dalmatian'ı bile alamayacak fakat meyve gücü sayeinde kısmen yardımcı olacak. Tayfaya en büyük yardımı taşları okumak olacak.

-Chopper: Benim en joker karakterim bu. Kesinlikle kimseyi alacak kadar güçlü olmayacak fakat çok sağlam bi defansı olacak, yonkou'yu bile ciddiye almayacak kadar fakat bunların yanı sıra evrendeki en sağlam doktorlardan biri olacak.

-Franky ve Brook: En ufak bir fikrim yok. Artık mangaka ne derse
 
Son düzenleme:
Sanji'nin amiral tokatlayacağına dair inançların günden güne azalıyor. Zoro zaten Mihawk'ı yenerek amiral üstü bir güce ulaşacak büyük ihtimal.

Naruto serisi olsaydı dediğin doğruydu.
Naruto One Piece'den çok daha oturaklı bir seriydi, özellikle versus- güç konularında. Neyin ne olduğunu biliyorduk en azından.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık