Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 919 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğitim işi yaş arkadaşlar.:D Hala eğitim diyorlar... Daha neyin eğitimini alacaklar.

En fazla olup olacağı işi bir şekilde Rocks'a bağlamak içindir. Olaylar bir şekilde Rocks'a bağlanır. Oda'nın dediği gibi bir sonraki arc'ın villain'ı şimdiye kadar ki en güçlü rakipleri olur. Kaido öncesi tüm tayfa geçmişte bunlarla savaşır durumu düzeltip geri daha güçlü gelirler. Sonra da Kaido'yu Wano'dan kovma işi gerçekleşir.

En abartı bu olur herhalde.:D
 
Sıktı ama artık ha boş boş bölümler. Gerçi bilgi fena değilde abi bana boş geldi. Sonu baya iyi zaman yolculuğu ama 1 sayfa icin de iyi diyecek değilim
 
Olmuş ben zaman kavramını severim ama olmamış. Bunu bir kere başlattın mı artık geri alamazsın. Op ise o kadar geniş bir evreni olan bir seri değil. Bu iş teknolojik mi yoksa meyvesel mi? Bu teknoloji olması zor varsa Wg de vardır. Meyvesel ise de sıkıntı, bu meyveler nerden geldi? Op evreninin sınırları kalktı. Çok basit bir dünyası vardı. İşin tuhaf yanı, Momo vb 20 yıl önceden varsa Kaido bunu Dof'a söylediyse onlar nasıl şaşırmıyor. İnu ve Neko şaşırmadı. Artık seride her şey olabilir. İstediği yerden geçmişten adam getirebilir. Kaguya gibi seri sonu saçmalar. naruto'ya çok sövdük onu aratacak. İm falan erken gösterdi de fazla küfür yemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık