Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 918: Luffytaro İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

  • İyi

  • Orta

  • Kötü

  • Çok Kötü


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 19 uncu openig de zorro ve sanji jack ile vs atarken gösteriyor , luffy de kaido ya dalıyor olabilir bence :D dof arcındada openig de olanlar çıktı az çok.
 
Sanji-Zoro vs Jack Zoro'ya hakarettir.

Öte yandan Luffy-Zoro vs Jack hiç mümkün değildir. Çünkü bu ikili Jack'e fazla gelir. Jack gibi bitkinin kolay bir şekilde aradan çıkartılması ise Jack'in klasına yakışmaz. Burada en uygun senaryo ya Luffy ya da Zoro vs. Jack'tir. Ancak.. Luffy daha önce bir 3. Komutanla dövüştüğü ve ardından da sağ kolla dövüştüğü için böyle bir dövüşü ne Luffy fanlarını ne de fanı olmayanları tatmin etmez. Kısacası mantık dönüp dolaşıp Zoro'yu gösteriyor çocuklar :bilmem:
 
Tayfasıyla birlikteydi o sıra. Zaten o bölümde anlatılıyor bu. Olay o güçte olup olmamak değil, zaten bu tarz şeyleri incelemeden bir karakteri tümüyle gömen bir kitleye karşı böyle bir yorum yazıyorum. Yani onların bakış açısıyla yazıyorum o da ayrı bir şey.

Ama Ace'in verdiği sözde nereden bakarsan bak bir saçmalık var. Adamlar sen gelmesen açlıktan ölecekti. Sen bir kaç haftalık yemek sağladın ama sen gittikten sonra ne olacağı belirsiz. Demek istediğim döndüğümde diye söylemesi saçma oluyor. Öncesinde yaptıkları böyle bir sözün sorumluluğunu taşıyan adamın yapacakları değil. Her neresinden bakarsan bak bu söz olayı başından beri değil de Wano arc'ına yakın zamanda oluşturulmuş bir senaryo. Ve bence her şeyiyle de tam düşünülüp oturtulmamış.

Şimdi Yonkou'yu indiecek kuvvette olmadığından bahsediyorsun da bu adam Wano'da bulunduğu zamandan çok sonrasında gidip WB ile savaşmadı. WB'ye kendi hırsı için gidip dalmayı göze alan adam orada söz verdiği adamlar için gidip Yonkou'ya dalmayı mı göze alamıyor?
Aynı Luffy'nin BM'yi sonraya bırakması gibi diyorsun yani? Jinbei'yi geride bırakıp, sizi kendi adam yapacağım dediği BAA'yı tehlikeye atıp sözünü yemesi gibi diyorsun yani uzun anlatımla?
 
Size planı açıklıyorum:
Tama yanağından koparıp Dango yapacak. Yüzlercesi ama. Sonra Usopp-sama onların hepsini uzaktan Kaido'nun ordusunun ağzına sokacak. Hadi, geçmiş olsun.
 
Aynı Luffy'nin BM'yi sonraya bırakması gibi diyorsun yani? Jinbei'yi geride bırakıp, sizi kendi adam yapacağım dediği BAA'yı tehlikeye atıp sözünü yemesi gibi diyorsun yani uzun anlatımla?
Sen onu anlıyorsun bir sorun var demektir. Luffy BAA'yı zaten kendi üzerine alıp Big Mom'ın öfkesini üstüne çekiyor. Big Mom da diyor zaten tamam istediğin gibi olsun diye. Vallaha tartışmaktan ziyade olayların aslında nasıl gerçekleştiğini anlatmaktan sıkıldım. Bana adam akıllı verilerle ortaya çıkmış bir yorumla gelirsen sevinirim kardeşim. Gidip her defasında Manga'dan sayfaları buraya kopyalayıp doğrusunu açıklamaktan gına geldi çünkü.

Luffy'nin Big Mom'a saldırmamasının da kimseye bir zararı yok. Kimseye saldıracağım diye söz vermedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık