Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 918: Luffytaro İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

  • İyi

  • Orta

  • Kötü

  • Çok Kötü


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyi halletmiş xD Benim gördüğüm kadarıyla Hawkins meyve yeteneğini bile aktarıyor, Law gibi meyvesiyle çok sağlam tekler atabilecek adama karşı bu büyük bir avantaj. Law'a çok ters gelir Hawkins. Law'ın kazanacağını düşünmüyorum :bilmem:
Ben kim kazanır bilmem sadece kim daha rahat müdahale etmiş kim daha rahat karşılamış ona baktım. Oda hawkins’i ikisinden güçlü mü tasarladı veya güçsüz mü tasarladı onu şimdiden kestirmek zor.
 
Hawkins rakipler güçlendikçe asıl güçlerini göstermeye başlıyor galiba. Zoro'da sadece saldırıları yöneltiyordu, Law'da ise adamın meyve yeteneğini bir başkasına yöneltiyor. Şaka olarak gördüğümüz Kaido olayı gerçekleşecek bu gidişle. Kaido olmasa bile belki komutan seviyesindeki adamlardan yapmıştır bir şeyler...
 
Ace sözünü tutamamış diyenlerde geldiğine göre bölüm konusu yorumları çöp oldu demektir. Çoğu da Balıkadam Adasında seni indireceğim, Balıkadam adasını senden alacağım diye yonkouya atar yapıp, adasına gelince topukları bir tarafına vururcasına kaçarken Kaido'yu yeneyim ben döneceğim diyen Luffy'nin fanları, zıtlıkta üstünüze yok vallaha. O an Ace o sözünü tutamayacak seviyede olabilir. Daha başka hedefleri olduğu için işi sonraya atmış olabilir(Luffy-Koca Ana), gücü yetmiyor, ölsün mü bu çocuk yani amiral-yonkou kim gelirse gelsin dedi diyenler, devrin en güçlü adamını yenmek olarak belirlemiş adamın zamanı gelince sözünü tutmayacağını söyleyebilirler mi? Yoksa ha ha ha deyip Ace-Luffy idrar yarıştırması mı yaparlar? Ace fanları da Luffy fanları da rüzgara doğru ediyorlar işlerini de kokuları buraları mahvetmiş. Gidin bir üstünüzü değiştirin de gelin.
 
Ya abi. Law’ın Hawkins ile karşılaşma anı ve yeri ile. Zoro’nun ki bir mi? Kafadan herif kendini gizlemiş ve yanın da hasta ve koruması gereken bir çocuk yada dar bir alan yok( köpeğin üstündeydi Zoro ) bir de Law Hawkins’i oraya gömdü de biz mi görmedik? Law madem hızlı, değiştirseydi bedenini neden değiştirmiyor? Hawkins yine kuklası var diye rahat takılıyor. Sonra maskeyi düşürüp, kılıcını tokuşturup muhabbet ediyorlar. Yok Law çok rahattı, yok daha üstün olmuş, işte algı bu oluyor. Bu arada Sanji ile Zoro atışması deyip duranlar, zou dan beri kanka olan Law ile Zoro ya ne diyorlar onu merak ettim? Son olarak eğer olay ilk kesiş ise zoro direk Hawkinsin kafayı yarıyor, hemde gayet rahat şekilde.
 
Adminlerden ricam şu başlıgı türkce yapar mısınız burasi ıng bir site değil İngilizce bilmeyen insanlar var.
 
İyi bölüm.Anlamadığım Law Jack'ten neden bu kadar çekiniyor luffy ve tayfası ordayken bu korku neden neler yapabildiğini biliyor hasırşapkaların ve buna rağmen çok büyük bir endişe duyuyor ya Jack sanılandan çok daha güçlü ya da Jack gelirse Kaido'nun da damlaması çok sürmez korkusu.
Belki de Jack seviyesinde birini indirebileceğini bilmiyor Luffy'nin, Tottland'in haberleri ulaşmadı Wano'ya.
Jack de boş adam değil çok inatçı herif, bi kafayı taktı mı bırakmaz, bütün planı berbat edebilir, amiral olan gemiye kafa attı la resmen :D Veya dediğin gibi Kaido da gelir diye tırsmıştır.
 
Jack artistik yapacak kaidoya haber vermeyecek tek alırım ben bunları diye.
Sonuç; Dayak yeyip gelecek yine :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık