Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 918: Luffytaro İyiliğin Karşılığını Öder

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

  • İyi

  • Orta

  • Kötü

  • Çok Kötü


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapak çok güzel. Oda'nın ufak detaylarla bu şekilde ilgilenmesi hoşuma gidiyor.

İlk iki sayfada pek kayda değer bir şey yok. İkinci sayfada Zoro'nun tepkisi var bir tek. O da planla alakalı olsa gerek.
Üçüncü sayfa facia. Luffy'nin sapıklıkla bir alakası yok lakin Oda sapıklığını konuşturmuş. Speed ne diye anında fantezi moduna geçmiş, anlaması mümkün değil. Speed Kibidango'yu hüpletiyor ve ehlileşiyor.
Dördüncü sayfada Luffy'nin Tama'ya meyvenin Speed üzerinde neden çalıştığını anlatması?! Luffy birine sebep sonuç ilişkisinden falan bahsediyor. :oleyo2: Her zamanki gibi isim takıyor. Görüldüğü üzere Luffy'den değil onu ehlileştiren Tama'dan emir alıyor.
Beşinci sayfada Ace ile fanları coşturan Oda, bununla da sınırlı kalmayıp 6. sayfa ile devam edecek olan Law ve Hawkins gazı veriyor. Hele hele.
Plan belli. Zoro da biliyor. Ancak Luffy her zamanki gibi allak bullak ediyor her şeyi.
Hawkins durumu sakin sakin analiz ediyor. Adamın sırf kukla yaratabilme gücü var diye dünya umurunda değil galiba. Olan da etrafındaki kişilere oluyor, yazık günah be kardeşim.
Hawkins'in kılıcı yön değiştiriyor galiba.
Planın açığa çıkmasıyla birlikte Jack'e de haber verilmiş. Law niye bu kadar yusufluyor, onu anlamadım. Jack vs. Luffy gelebilir belki de cidden.
Law ile Zoro'nun tartışıyor olması, Zoro ve Sanji'yi anımsatıyor ufaktan. Fanlar coşabilir.
Zoro'nun da dünya umurunda değil anlaşılan. Law ne dese boş. :/ Bizimkilerin olayı da bu işte. Bir yerde zulüm varsa o zulmü ortadan kaldırmak öncelik hâline gelir.
Luffy doğrudan isim verdi gene. Taro falan hikâye. Bu arada Law Luffy'e bağırmıyor, belki olan oldu diyedir ama normal bir şekilde anlaşıyor, bu isyandır falan.
Luffy yine sadece verilen bir yemeğe karşılık olarak bile geri ödemesini "başlangıç" olarak, Kuri'yi kurtararak yapıyor. Tabii eti olmazsa olmaz.
Holdem daha baygın ama Junior aslanımız sağa sola yumruk atıyor, tam bir ergen. Yangını da bir durduramadılar.
Hawkins muhtemelen Jack'ten bir şey duyuyor ve duyduğu şeyden pek hoşnut değil.
Luffy'den karizma sözler. Bunu atayım, belki akla biraz da olsa Alabasta gelir.
Law ve Zoro yine atışıyor ve nihayet.
Wano'nun 7 hayaleti. Kinemon, Kanjuro, Oden, Mononosuke, Raizou ve 3 tane daha mezar taşı. Madem 7 hayalet, neden 8 tane taş var bilemedim. Haftaya öğrenmeyiz muhtemelen bu "inanılmaz" gerçeği.

Canım özet geçmek istedi, geçtim. Haydeee. Bence nefis bölüm. Basayım çok iyi'ye.

Muazzam bir detayı da şöyle bırakayım:

Zoronuza gitmesin. :oleyo2:

 
Son düzenleme:
Taş gibi bir bölümdü.

Bir annenin(sanırım) açlıktan çocuğunu kesme noktasına gelmesi insanların ne durumda olduğunu göstermek için iyi düşünülmüş.

Tama'nın tuhaf meyve yeteneği nasıl işliyor? Smile kullanıcısını etkilendiği belli Zoanları da etkiliyor mu? Ve süresi ne kadar? Basit ama en tehlikeli meyvelerden biri olmaya aday, benim gözümde. Mesala Zunisha'yı etki altına alabilir.

Hawkins sanırım Apoo ile konuşuyor ve gücünün yetmeyeceğini anlamış. Tuhaf, kasabanın dışında Zoro ve Luffy'e aynı anda saldırmaya cüret ederken bunun farkına varmamıştı. Law sonrasında veya Holdem'ın tek yemesi üzerine böyle düşünmeye başlamış olmalı.

Law ciddi ciddi Jack'den korkuyormuş. Normal bir durum. Sağ kolun ne kadar güçlü olduğunu Katakuri'den gördük ve anlaşılan Luffy'nin bu seviyenin adamı olduğunu bilmediği için Jack'den ürküyor. Baskıcı rejimin sonuçları: Ülkeye gazete gelmiyor.

Mezarlık...

Düzeltme: Kapak epey başarılı. Aslında Luffy'nın filosundaki bu üçlü 3. ve 4. tümen komutanı veya bu noktaya yakın olmaya aday kişiler.
 
Geçen Hawkins bu maskeli kişinin Law olduğunu nasıl bilmez yada Law'ın da burda olduğunu nasıl öngöremez gibi bişeyler tartışıyorduk, cevabımı aldım ben.

Daha önce tartışılan, Tama Zoan (belki de sadece smile kullanıcılarına işliyordur) kullanıcılarıyla bağ kuracak denmişti, tuttu. Sonuçta silah gösterildiyse patlar xD

Ayrıca nedense olsun istiyorum, Tama+Law veya Tama+Hawkins hatta belki de hepsi beraber büyük bir ismi köle yapsınlar :D Ondan ona ondan ona geçsin Tama'nın gücü de katakülliye getirsinler birini istiyorum. Ayrıca Law ve Hawkins'in güçleri garip bir şekilde uyumlu duruyor.

Bir annenin(sanırım) açlıktan çocuğunu kesme noktasına gelmesi insanların ne durumda olduğunu göstermek için iyi düşünülmüş.
Açlıktan olduğu kesin de kimin iyiliği için belli değil. Çocuk açlıktan acı çekiyorsa o yüzden acısına son vermek istenmiş de olabilir, dediğin gibi son umut yamyamlık da.
 
Açlıktan olduğu kesin de kimin iyiliği için belli değil. Çocuk açlıktan acı çekiyorsa o yüzden acısına son vermek istenmiş de olabilir, dediğin gibi son umut yamyamlık da.
Ben de senin gibi yorumladım. Acısına son vermek amaçlıdır. Oraya daha net yazmalıydım.

Tama'nın meyvesi Mink'leri de etkisi altına almasını sağlar mı? Ya da balık adamları?
Meyve çok uçuk bir potansiyele sahip.
 
8 taşı şöyle yorumlayabiliriz belki. 7'si yaşıyor, 1'i ölü. Ölü olan Oden. Yaşayanlar Oden'in karısı, Raizou, Kanjuro, Kin'emon, Mononosuke, Inuarashi ve Nekomamushi. Belki. :/

İnanılmaz gerçek dedikten sonra sahte mezar la bunlar, eüheühe, dememesi lazım.
 
Dördüncü sayfada Luffy'nin Tama'ya meyvenin Speed üzerinde neden çalıştığını anlatması?! Luffy birine sebep sonuç ilişkisinden falan bahsediyor. :oleyo2:
Aslında Luffy en başta bu bildiğin at ya diye yola girmişti ya, o yüzden işe yarayacağını düşündü. Bence altında zeka arayarak Luffy'e fazla anlam yüklüyorsun xDD

Yangını da bir durduramadılar.
Çünkü Luffy itfaiyenin suyunu çalıp köye götürdü :T

Üçüncü sayfa facia. Luffy'nin sapıklıkla bir alakası yok lakin Oda sapıklığını konuşturmuş. Speed ne diye anında fantezi moduna geçmiş, anlaması mümkün değil. Speed Kibidango'yu hüpletiyor ve ehlileşiyor.
Speed'i geçen bölümde gördük. İltifatlardan hoşlanıyor, demek ki temaslardan da hoşlanıyor. Belki de insan+at olmanın getirdiği aşırı empati ve sempati karışımının sonucudur bu. Kesin Japonca bir terim vardır buna karşılık gelen.

Ayrıca mezarlık la bu, 7 hayalet dendi diye 7 tane taş olmak zorunda değil ki onlar taş değil tahta gibi duruyor. Tahta tabi Zorona gitsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık