Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 918 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E. Oda kendini tekrar etmeyi seven ucuz bir yazar, eskiden Kuro ile yapmıştı bu numarayı şimdi de Oden olabilir. :/
 
Çeviriyi ben yaptım ama burada Hawkins saldırıyı tam olarak kime yönlendirmiş belli değil. Bazı gramer hataları var, buradaki durum ise isim yerine zamir kullanılması. "Onun" denilmiş ama kim anlaşılmıyor. Taraflardan biri kadın olsaydı His/Her ayrımı yapabilirdik ama ikisi de erkek olduğu için olmuyor. Direk Law'ın dememem lazımdı. Kusura bakmayın.
Hawkins’in eğer öyle bir özelliği olsaydı fazlasıyla güçlü olurdu bence.

Bir anlık heyecana vesile oldun canın sağolsun :D
Eline sağlık bu arada çeviri için :sapkali:
 
Oden falan geri gelmez daha doğrusu geri gelmesin bi zahmet. O mezarları da Wano'daki insanlar inanıp geleceğe dair ümit beslemesinler diye Shogun falan yaptırmıştır bence.
 
Momonosuke'nin ölme ihtimali yok, onu bir geçin. Şu anda mangada ölümsüz karakterler listesinin ikinci sırasında çocuk. Wano bitene kadar ölme olasılığı 0. Wano biterse yüzde 0.5 falan olabilir belki.
 
Şöyle bir teori yazılmış orojakson'da.
Oden, momo, Kinemon, Kanjurou, and Raizou are already been dead. But their spirit came back to life by Oden's Devil Fruit power. The fruits might works like Brook's fruit. But instead of reviving himself, the user could revive the other at the cost of his own life. The Power is like a Rinne Tensei.

Momo, Kinemon, Kanjurou, and Raizou are already dead meanwhile Oden still at the death door and he decided to use his last dying breath to revive them. One of the reasons is that Momo has the VOAT and Oden knew that it would be very important for"dawn" thing. The other reason and the main one is because a father just can't/won't let his child to die.

Kısaca; Momo, Kanjuro ve Kinemon zamanında öldüler. Oden, şeytan meyvesi gücünü kullanarak, kendi canı karşılığında onları diriltti diyor. Birden fazla kişiyi diriltebilmesine pek ihtimal vermiyorum. O yüzden tutmaz gibi.
 
.
Hawkins’in eğer öyle bir özelliği olsaydı fazlasıyla güçlü olurdu bence.

Bir anlık heyecana vesile oldun canın sağolsun :D
Eline sağlık bu arada çeviri için :sapkali:
Hawkins'in böyle bir özelliği yoksa da çok güçsüz olur bence. Çerez gibi adam harcıyor. Durumu bilip tayfaya nasıl katılıyor bu adamlar? Üstelik çok çok 15 şarjı vardır bu yeteneğin. 15 ayrı darbeye gidiyor adamlar.

Rica ederim. :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık