Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Zoro - Law - Hawkins

Sizce hangisi ?

  • 3 isim de aynı ligdedir.

  • Law > Hawkins > Zoro barizdir.

  • Zoro hepsinden güçlüdür.

  • Hawkins en güçlüleri çıkıp şaşırtabilir.

  • Law>Zoro>Hawkins


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Zoro'nun yara almasını ciddi olmamasına veya zehirlenmiş olmasına bağlıyorum. Ciddi bir dövüşte Monet gibi bölebilir . Law ise başka bir tehlike. Kafaya koyarsa bir kere kesmesi yetiyor. Hawkins o riski de alamaz. Zoro vs Law ise karmaşık bir konu ama Zoro yine önde olur düşüncesindeyim ama Law da çok tehlikeli.
 
La uzun yazmayı seviyorum da 1 yılı geçti bilgisayar bozuldu. Elimin altında klavye olsa çat çat çat yazıcam da telefondan zor oluyor uzun yazmak :( Gül hatrına yazayım biraz.

Hawkins'in shicbukai olmasıyla ilgili kısmı ilk defa senden duydum. Bilmiyordum. Lakin böyle bir durum varsa o kısmı iyi yakalamışsın. Şahsi görüşüm Law'ın bir tık daha iyi olduğu yönünde. Ama Hawkins'in meyvesinin ucu hala açık. Denk de olabilirler. Bahsettiğin bilgiyi konuya ekleyebilirsen çok güzel olur. Bu durumda sözü geçen iki karakterin denk olduklarına yönelik düşünce şahsi fikirlere değil belgeye dayalı bir konu haline dönüşüp sabitleşebilir. Hele ki üstüne bu bölümde karşı karşıya geldiler... İyice sağlamlık kazanabilir. Mevzudan eminsen ekle derim :good:

Hawkins'in iyi çektim dediği kartı Zoro'nun zorlanmadan ortadan ikiye yarması, o sıralarda Tama'yı koruması ve yaralanma sebebinin de Tama yüzünden olması gibi durumlar bana Zoro'nun ayrı bir seviyede olduğunu gosteriyor... En adi, pislik, nalet olasıca Luffy fanı ( :D ) bile kabul eder ki Zoro hala gerçek gücünün büyük bir kısmını bile göstermiş değil... Hal böyleyken Hawkins karşısında sergilediği performans, özel durumlar (Tama) düşünüldüğünde tatmin ediciydi. Bunları göz önünde bulundurursak Zoro daha bir ön plana çıkıyor bence.

Dananın koptuğu yer ise Zoro'nun seri içindeki yeri zaten. Yazmaya mürekkep yetmez şimdi. Zoro'nun geleceği seviye Hawkins'in fallarında bile gözükmez.

Son olarak... Law-Hawkins gerçekten dövüşecek mi bilmiyorum. Sonuç nasıl olacak, kazanan kim olacak ve nasıl kazanacak gibi bir çok parametre Hawkins-Law denkliğini etkiler. O yüzden sonucu, olayların gidişatını görmekte bir fayda var diyorum.

Ellerine sağlık ;)

Teşekkürler bende yazı için eline sağlık diyeyim. :) Dediğin gibi Sbs bilgisini bulursam konuya eklemem de iyi olur nerdeydi aramak lazım şimdi.
 
Hawkins küçümseniyor. Law ile ya denktir ya da ikisinden biri çok az farkla üstündür anca. Zoro ise biraz muamma şimdilik ama o da güçlüyse de değilse de bu ikisinden uzakta değil, orası kesin gibi.
 
Bana göre Law ve Zoro arasında çok bir fark yok. Law ve Zoro arasındaki fark kadar Zoro Hawkins arasında fark olduğu görüşündeyim. Bence
Law:75
Zoro:73-74
Hawkins:72
 
Yaniii bilemedim ki ne desem. Hepsi birbirine yakındır. Zoro azıcık farkla Law'dan, Law'da azıcıkdan daha fazla farkla Hawkins'den güçlüdür.
 
Zoro fanı değilim ama çok tartışmaya açık bir konu değil yakın gelecekte fark zaten çok fazla olacak ama şuan da zoro luffy ile birlikte diğerlerinden farklı bir ligde.Diğer novalar kendi arasında çok denktir ciddi bir ölümüne vs'de Zoro'ya karşı ne law ne hawkins varlık gözteremez.Law'ın dof olayında gücünün sınırlarını az çok gördük fakat hawkins tam muamma zoronun ise daha söyleyecek çok sözü var en ciddi vs si olan pica vs sinde çok terlemeden aldı yani sınırlarını çok zorlamadı ama mangakanın bu adamlara yaklaşımından bu sonucu çıkarmak çok zor değil.
 
Gördüğüme değil inanmak istediğime oy verip Zoro > All dedim.
İnanmak istediğin gördüklerini fersah fersah aşıp geçecek genç adam :a::fool:

Zoro kendini baya baya bir unutturduğu için bazıları "lan ne kadar güçlü çıkacak ki" falan diyor ama gerçek bir rakip karşısında ne kadar hayvanat olduğunu göreceksiniz. Jack dövüşü yakın gibi; hissediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık